Zaptec laadpaal

Als het gaat om hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen, is Zaptec een naam die vaak naar voren komt. Zaptec laadpalen hebben de reputatie krachtig, duurzaam en slim te zijn. Ben je op zoek naar de ideale laadoplossing voor je elektrische auto? Ontdek ons aanbod Zaptec laadpalen en laat je adviseren! We zijn slechts een belletje weg.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Zaptec Go

799.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Over Zaptec

Zaptec is een Noorse fabrikant van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het bedrijf werd opgericht in 2011 in Stavanger en staat bekend om zijn innovatieve benadering van laadtechnologie en levert hoogwaardige laadpalen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zaptec heeft een team van ingenieurs en technici die voortdurend werken aan het verbeteren en optimaliseren van hun laadinfrastructuur.

Naast hun technische excellentie streeft Zaptec ook naar duurzaamheid. Het bedrijf speelt in op de toenemende vraag naar milieuvriendelijke mobiliteit en zet zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk van elektrisch opladen. Hierdoor is Zaptec een gewaardeerde partner voor zowel particuliere EV-eigenaren als bedrijven die duurzame laadoplossingen zoeken.

Ons aanbod Zaptec laadpalen

Bij EEZEV zijn we trots om een uitgebreid assortiment Zaptec laadpalen aan te bieden. Deze laadpalen zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse klanten te voldoen, of je nu een individuele EV-eigenaar bent of een bedrijfseigenaar die oplaadmogelijkheden voor medewerkers en klanten wil bieden. We bieden verschillende modellen en configuraties, zodat je de Zaptec laadpaal kunt kiezen die het beste bij je situatie past.

1. Zaptec Go

De Zaptec Go is een uiterst flexibel en draagbaar laadstation voor thuisgebruik. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd en aangepast aan de elektrische installatie van je woning. Met de Zaptec Go kun je genieten van kort en efficiënt laden, met vermogensniveaus die variëren van 3,7 kW tot 22 kW. Dit maakt het geschikt voor vrijwel alle elektrische auto’s op de markt.

2. Zaptec Pro

De Zaptec Pro is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Het biedt krachtige laadmogelijkheden voor een groter aantal voertuigen. Met de Zaptec Pro kun je meerdere laadpunten installeren op je bedrijfsterrein, waardoor werknemers en klanten gemakkelijk hun elektrische voertuigen kunnen opladen. Het systeem is modulair en kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van je bedrijf.

3. Zaptec Double Pro

De Zaptec Double Pro is een geavanceerd laadstation dat twee voertuigen tegelijk kan opladen. Dit is ideaal voor bedrijven met een hoge vraag naar laadfaciliteiten. Het biedt zowel snelladen als smart charging-functies om ervoor te zorgen dat de beschikbare stroom optimaal wordt benut.

4. Zaptec 22kW

Alle laders die wij leveren zijn tot 22KWh geschikt en kunnen op een reguliere huisaansluiting tot 11KWh laden. Zo ook de laadpalen van Zaptec. Dit in verband met toekomstbestendigheid. Of je nu al op zoek bent naar een hoger laadvermogen of dit in de toekomst overweegt, met een Zaptec laadpaal ben je goed voorbereid.

Een Zaptec laadpaal combineert innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak. Naast Zaptec bieden we laadpalen van diverse andere merken, waaronder Alfen, Volt Time en Ratio. Benieuwd naar de ideale laadoplossing voor jouw elektrische auto? Neem contact met ons op!

Installatie en gebruik

De installatie van een Zaptec laadpaal vereist een professionele aanpak om ervoor te zorgen dat deze correct is aangesloten en veilig kan worden gebruikt. Bij EEZEV beschikken we over ervaren installateurs die je kunnen helpen bij het installeren van je Zaptec laadpaal. We zorgen ervoor dat de laadpaal na installatie voldoet aan alle vereisten en veiligheidsnormen.

Het gebruik van een Zaptec laadpaal is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Sluit eenvoudig je elektrische voertuig aan op de laadpaal en het laden begint. Met sommige modellen kun je zelfs het laadproces volgen en beheren via een handige app op je smartphone. Hiermee kun je laadsessies plannen en controleren, zodat je altijd inzicht hebt in je laadactiviteiten. Voor meer informatie over de laadpaal installatie en het gebruik van een Zaptec laadpaal kun je altijd contact met ons opnemen.

Zaptec laadpaal kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een Zaptec laadpaal, ben je bij EEZEV aan het juiste adres. We bieden niet alleen een breed assortiment aan Zaptec laadpalen, maar we helpen je ook graag bij het kiezen van de juiste laadpaal en laadkabel. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een Zaptec laadpaal aanschaft bij ons profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!