Zaptec Go

799.00

Vraag een offerte aan

Zaptec Go

Productcode: LZG101
Zaptec Go is compact, krachtig en slim. Het laadpunt heeft een maximaal vermogen van 22 kW en een gebruiksvriendelijk design, waarmee je je elektrische auto snel en makkelijk op kunt laden. Zaptec Go is slim van binnen en stijlvol van buiten. Het laadpunt heeft een maximaal vermogen van 22 kW, een Scandinavisch design dat bij elk soort huis past en is gecertificeerd aan de hand van de hoogste veiligheidseisen. Zaptec Go is bovendien altijd verbonden via wifi en 4G LTE-M  en dat alles verpakt in het formaat van een tablet, met een gewicht van maar 1,3 kg. Met de dynamische energieprijzen van Tibber en de algoritmes in de app zorgen we ervoor dat Zaptec Go jouw auto automatisch oplaadt tijdens de uren waarin de stroomprijs het laagst is. Zo bespaar je aanzienlijk op je laadkosten. Wil je weten of de Zaptec Go de beste keuze voor jou is, bel ons gerust 035 203 1155

Specificaties

  • Afmetingen: 180 x 242 x 75 mm
  • Gewicht: 1,3 kg
  • Maximaal vermogen: 22 kW
  • Verbinding: WiFi & 4G

Installatie

Al onze laders hebben zichzelf bewezen als het aankomt op betrouwbaarheid. Dit is echter ook afhankelijk van de kwaliteit van de installatie. Wil je jarenlang zorgeloos plezier hebben van je lader en kunnen rekenen op support en garantie? Kies dan voor een installatie door de specialisten van EEZEV.
EEZEV maakt voor jou kosteloos een offerte en geeft je advies over de do’s en don’ts. Vul het offerte formulier in of bel ons 035 – 203 1155.