Laadpalen zakelijk

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van het integreren van laadpalen op hun terrein. Laadpalen zakelijk aanschaffen is niet alleen een investering in duurzaamheid, maar het biedt ook diverse voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Ontdek hoe laadpalen zakelijk niet alleen een duurzame keuze zijn, maar ook een slimme investering voor de toekomst van jouw onderneming.

Waarom laadpalen zakelijk aanschaffen?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom je laadpalen voor je bedrijf zou kunnen aanschaffen. Het aanbieden van laadvoorzieningen biedt niet alleen voordelen voor (toekomstige) medewerkers en klanten, maar draagt ook bij aan de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. Hieronder hebben we enkele voordelen uitgelicht.

Je kunt als ondernemer ook openbare laadstations installeren die toegankelijk zijn voor klanten, bezoekers en voorbijgangers. Dit kan extra inkomsten genereren en bijdragen aan een positief imago.

Het zakelijk integreren van laadpalen is een krachtige stap richting duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door je werknemers de mogelijkheid te bieden hun elektrische voertuigen op te laden op de werkplek, verminder je de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Dit draagt niet alleen bij aan een groen imago, maar het toont ook aan dat jouw organisatie zich inzet voor milieubewuste initiatieven.

Hoewel de investering in laadpalen zakelijk een bedenkelijke overweging kan zijn, levert het op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen op. Elektriciteit is vaak goedkoper dan traditionele brandstoffen, en sommige regeringen bieden belastingvoordelen of subsidies voor bedrijven die investeren in laadinfrastructuur. Bovendien kan het verminderen van de afhankelijkheid van brandstoffen zoals benzine of diesel leiden tot aanzienlijke besparingen op brandstofkosten.

Laadpalen zakelijk laten installeren is een blijk van erkenning dat je als werkgever geeft om het welzijn van je werknemers. Medewerkers met elektrische voertuigen ervaren het gemak van opladen op het werk, waardoor ze tijd en moeite besparen. Dit draagt bij aan de tevredenheid van werknemers en maakt jouw bedrijf aantrekkelijker voor toekomstige talenten.

Met de groeiende focus op duurzaamheid en milieubewustzijn is het waarschijnlijk dat toekomstige wetgeving strengere eisen zal stellen aan bedrijven met betrekking tot duurzame initiatieven. Door nu laadpalen zakelijk aan te schaffen, positioneer je je bedrijf als voorloper op het gebied van duurzaam ondernemen en vermijd je mogelijke boetes of sancties in de toekomst.

Het kiezen van de juiste laadoplossing voor jouw bedrijf kan een uitdaging zijn, gezien de diverse opties en technologieën die beschikbaar zijn. Daarom zijn wij er om je persoonlijk te adviseren. Neem contact op voor de mogelijkheden en vind de beste laadoplossingen voor jouw bedrijf.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Ontdek ons aanbod

Bij Eezev begrijpen we dat de behoeften van elk bedrijf uniek zijn. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld aanbod van hoogwaardige laadpalen voor bedrijven, geschikt voor diverse toepassingen en bedrijfsgroottes. Ons assortiment omvat laadpalen van uiteenlopende merken, waaronder Ratio, Volt Time, Zaptec, DIC en Alfen. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve functies, waardoor je verzekerd bent van een laadoplossing die aan de hoogste normen voldoet. Ontdek ons aanbod en vul een offerteformulier in!

Als ondernemer wil je natuurlijk ook de kosten van het thuisladen van je EV opvoeren. Hiervoor heb je een laadstation met een backoffice functionaliteit nodig. Deze registreert de geladen KWh en geeft je een maandelijks overzicht voor de boekhouding. De lader herkent degene die gaat laden aan de laadpas, waarmee het mogelijk is de laadsessies gescheiden te houden van elkaar. E-flux is een externe backoffice serviceprovider waar wij goede ervaringen mee hebben. Naast de backoffice leveren zij ook de laadpas, waarmee jouw laadsessies op naam geregistreerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Laadpalen installeren bij je bedrijf

Laadpalen installeren bij je bedrijf vereist expertise en nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat de laadpalen veilig en efficiënt functioneren. Bij Eezev bieden we een uitgebreide installatieservice, uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. We begeleiden je door het hele proces, van het kiezen van de juiste locatie tot de daadwerkelijke installatie, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van de voordelen van elektrisch laden op de werkplek. Op zowel de laadpaal zelf als de installatie geven wij 2 jaar garantie.

Advies nodig? Neem contact op!

Heb je advies nodig voor het kiezen van de juiste laadoplossing voor jouw bedrijf? Geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies over hoe je je laadpalen bij je bedrijf installeert en gebruikt? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. We helpen je bij het bepalen van het juiste vermogensniveau, type laadpaal en de optimale locatie voor installatie. Wanneer je laadpalen zakelijk aanschaft bij EEZEV profiteer je van:

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.