Zakelijke laadpaal thuis

Steeds meer ondernemers overwegen het aanschaffen van een zakelijke laadpaal voor thuisgebruik. Deze trend komt voort uit de groeiende populariteit van elektrische auto’s en de behoefte van ondernemers om hun elektrische voertuig ook thuis op te kunnen laden. Het hebben van een zakelijke laadpaal thuis biedt een aantal voordelen, vooral voor werknemers die elektrische voertuigen gebruiken voor zakelijke doeleinden. Met een zakelijke laadpaal thuis kunnen werknemers hun elektrische voertuigen opladen wanneer het hen het beste uitkomt, zonder tijd te verspillen aan openbare laadstations. Thuis opladen is meestal goedkoper dan tanken met benzine of diesel. Werknemers besparen geld terwijl ze naar het werk rijden.

Waarom een zakelijke laadpaal thuis aanschaffen?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan zakelijk thuisladen. Met een zakelijke laadpaal thuis heb je:

Je kunt als ondernemer ook openbare laadstations installeren die toegankelijk zijn voor klanten, bezoekers en voorbijgangers. Dit kan extra inkomsten genereren en bijdragen aan een positief imago.

Als ondernemer is tijd kostbaar. Met een zakelijke laadpaal thuis geniet je van het gemak om je elektrische voertuig snel en efficiënt op te laden. Thuis opladen betekent geen omwegen naar openbare laadstations, geen wachttijden, en geen gedoe met laadpassen. Het bespaart kostbare tijd die je kunt besteden aan belangrijkere zaken.

Een zakelijke laadpaal thuis zorgt ervoor dat je elektrische voertuig altijd klaar is voor gebruik. Je start de dag met een volle accu, waardoor je ongehinderd je zakelijke afspraken kunt nakomen. Het geeft je de gemoedsrust dat je nooit met een lege accu komt te staan, wat vooral belangrijk is tijdens drukke werkdagen.

Thuis laden kan kostenefficiënt zijn. Met variabele energietarieven kun je profiteren van goedkopere stroomtarieven, vooral ‘s nachts. Daarnaast kun je als ondernemer mogelijk gebruikmaken van fiscale voordelen bij de aanschaf en installatie van een zakelijke laadpaal thuis. Dit draagt bij aan een positief rendement op je investering.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Zakelijke laadpaal thuis voor werknemers

Met een zakelijke laadpaal thuis kunnen werknemers hun elektrische voertuigen opladen wanneer het hen het beste uitkomt, zonder tijd te verspillen aan openbare laadstations. Thuis opladen is meestal goedkoper dan tanken met benzine of diesel. Werknemers besparen geld terwijl ze naar het werk rijden.

Als ondernemer wil je natuurlijk ook de kosten van het thuisladen van je EV beheren. Hiervoor heb je een laadstation met een backoffice functionaliteit nodig. Deze registreert de geladen KWh en geeft je een maandelijks overzicht voor de boekhouding. De lader herkent degene die gaat laden aan de laadpas, waarmee het mogelijk is de laadsessies gescheiden te houden van elkaar. EEZEV beschikt over haar eigen Backoffice op de meeste van haar laders en biedt tevens een eigen laadpas of druppel. Uiteraard kan je ook kiezen voor E-Flux. E-flux is een externe backoffice serviceprovider waar wij goede ervaringen mee hebben. Naast de backoffice leveren zij ook de laadpas, waarmee jouw laadsessies op naam geregistreerd worden. Zo is er ook voor iedereen nog wat te kiezen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Als ondernemer wil je natuurlijk ook de kosten van het thuisladen van je EV opvoeren. Hiervoor heb je een laadstation met een backoffice functionaliteit nodig. Deze registreert de geladen KWh en geeft je een maandelijks overzicht voor de boekhouding. De lader herkent degene die gaat laden aan de laadpas, waarmee het mogelijk is de laadsessies gescheiden te houden van elkaar. E-flux is een externe backoffice serviceprovider waar wij goede ervaringen mee hebben. Naast de backoffice leveren zij ook de laadpas, waarmee jouw laadsessies op naam geregistreerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kies uit toonaangevende laadpaal merken

Bij EEZEV begrijpen we dat ondernemers verschillende behoeften hebben. Daarom bieden we een breed scala aan zakelijke laadpalen van toonaangevende merken zoals Ratio, Volt Time sera, Zaptec, DIC en Alfen. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een hoogwaardige laadoplossing

Laadpaal zakelijk thuis installeren

Bij EEZEV kun je niet alleen laadpalen kopen, maar ook direct laten installeren. Wij kunnen binnen een week jouw laadpalen op het bedrijfsterrein installeren. Bovendien profiteer je van 2 jaar garantie, waardoor je ons altijd kunt inschakelen bij problemen na installatie. Wij voorzien je van advies over laadpalen, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf. Van locatieanalyse tot installatie, we zorgen voor een vlekkeloze integratie van je zakelijke laadpaal thuis. Na het installeren van de laadpalen vertellen we hoe werknemers en klanten deze kunnen gebruiken.

Advies nodig? Neem contact op!

Het kiezen van de juiste zakelijke laadpaal voor thuis kan een uitdaging zijn gezien de vele opties. Maar geen paniek. Wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Wanneer je een zakelijke laadpaal thuis installeert van EEZEV profiteer je van:

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe het aanschaffen van een zakelijke laadpaal thuis bij EEZEV jouw elektrische rijervaring naar een hoger niveau tilt.