Zakelijk

De volgende stap naar duurzaamheid en efficiency

Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda van bedrijven en ondernemers. Het verminderen van de ecologische voetafdruk, het voldoen aan milieudoelstellingen en het bieden van aantrekkelijke oplossingen voor werknemers en klanten zijn prioriteiten geworden. Een van de manieren waarop bedrijven deze doelen kunnen bereiken, is door het aanschaffen van zakelijke laadpalen. Laadpalen zakelijk aanschaffen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Wil je meer weten over de mogelijkheden van laadinfrastructuur op jouw bedrijfsterrein of thuis? Neem dan contact op!

Wat zijn de mogelijkheden in zakelijke laadpalen?

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijke laadpalen. Bedrijven kunnen laadpalen bij hun werknemers thuis laten installeren om het woon-werkverkeer te vergemakkelijken, reiskosten te besparen en werknemers te voorzien van handige laadmogelijkheden. Ook kunnen zakelijke laadpalen op het bedrijfsterrein worden geïnstalleerd. Zo bied je als ondernemer werknemers de mogelijkheid hun elektrische voertuigen tijdens het werk op te laden.

Je kunt als ondernemer ook openbare laadstations installeren die toegankelijk zijn voor klanten, bezoekers en voorbijgangers. Dit kan extra inkomsten genereren en bijdragen aan een positief imago.

Voordelen van laadpalen zakelijk aanschaffen

Elektrische voertuigen (EV’s) winnen snel terrein en spelen een cruciale rol in het verminderen van de CO2-uitstoot en luchtvervuiling. Bedrijven hebben een grote rol in deze energietransitie. Het aanschaffen van zakelijke laadpalen biedt tal van voordelen:

De voorwaarden van de energierekening van je bedrijf zijn vaak beter dan de energietarieven die openbare laadstations hanteren. Wanneer medewerkers de mogelijkheid hebben om op het bedrijfsterrein te laden, waar je als ondernemer kunt profiteren van lagere kosten per kilowattuur (kWh), in plaats van langs de weg bij openbare laadstations, resulteert dit in aanzienlijke kostenbesparingen. Dankzij de voordeligere energietarieven zal de totale investering in zakelijke laadpalen snel worden terugverdiend, wat het installeren van laadpalen op je bedrijfsterrein de investering waard maakt, vooral als je veel medewerkers in dienst hebt die elektrisch rijden.

Steeds meer werknemers kiezen voor elektrische voertuigen vanwege de lagere gebruikskosten en milieubewuste overwegingen. Het aanbieden van zakelijke laadpalen op de werkplek is een aantrekkelijke faciliteit die de tevredenheid van werknemers kan vergroten.

Door elektrisch rijden aan te moedigen en de bijbehorende infrastructuur te bieden, kun je als bedrijf betrokkenheid bij milieubewustzijn tonen en bijdragen aan een schonere lucht en een duurzamere toekomst.

Veel overheden en instanties bieden subsidies en belastingvoordelen voor bedrijven die laadpalen zakelijk installeren, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

In de nabije toekomst zal van elk bedrijf met parkeervoorzieningen worden verwacht dat ze laadpalen hebben geïnstalleerd om aan de eisen van hun klanten te voldoen en hun concurrentiepositie te behouden. Grijp nu de kans om een voorsprong te nemen op je concurrenten en bereid je bedrijf voor op de toekomst door te voorzien in deze onmisbare behoefte.

Biedt jouw bedrijf medewerkers ook thuis een laadpaal? Dan neemt EEZEV alles uit handen. Middels jouw eigen branded webpage waar je medewerkers zelf hun aanvraag kunnen indienen. Zo houd je de controle, zonder de zorgen. Heb je vragen over zakelijke laadpalen aanschaffen of wil je vrijblijvend advies? Neem dan eens contact met ons op of vul een offerteformulier in!

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Zakelijke laadpaal thuis

Het hebben van een zakelijke laadpaal thuis biedt een aantal voordelen, vooral voor werknemers die elektrische voertuigen gebruiken voor zakelijke doeleinden. Met een laadpaal thuis kunnen werknemers hun elektrische voertuigen opladen wanneer het hen het beste uitkomt, zonder tijd te verspillen aan openbare laadstations. Thuis opladen is meestal goedkoper dan tanken met benzine of diesel. Werknemers besparen geld terwijl ze naar het werk rijden.

Als ondernemer wil je natuurlijk ook de kosten van het thuisladen van je EV opvoeren. Hiervoor heb je een laadstation met een backoffice functionaliteit nodig. Deze registreert de geladen KWh en geeft je een maandelijks overzicht voor de boekhouding. De lader herkent degene die gaat laden aan de laadpas, waarmee het mogelijk is de laadsessies gescheiden te houden van elkaar. E-flux is een externe backoffice serviceprovider waar wij goede ervaringen mee hebben. Naast de backoffice leveren zij ook de laadpas, waarmee jouw laadsessies op naam geregistreerd worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zakelijke laadpaal kopen en installeren

Bij EEZEV kun je niet alleen laadpalen kopen, maar ook direct laten installeren. Wij kunnen binnen een week jouw laadpalen op het bedrijfsterrein installeren. Bovendien profiteer je van 2 jaar garantie, waardoor je ons altijd kunt inschakelen bij problemen na installatie. Wij voorzien je van advies over laadpalen, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf. Na het installeren van de laadpalen vertellen we hoe werknemers en klanten deze kunnen gebruiken.

Waarom kiezen voor EEZEV?

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige laadpalen en laadkabels, maar ook uitstekende service en advies, laadpaal installatie, laadpaal onderhoud en ondersteuning na de installatie.

We begrijpen dat investeren in laadinfrastructuur een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we advies over beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden om je te helpen de kosten te minimaliseren.

Wanneer je een zakelijke laadpaal aanschaft bij ons profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!