Middels een laadpas worden je laadsessies geregistreerd

Electric vehicle with cahrging cable connected

Zakelijk laden, wat betekent dit voor mij?

Zakelijk laden is niets anders dan het registreren van de geladen KWh,

ten behoeve van zakelijke en/of fiscale verrekening.

 

Voor zakelijk laden beschikt men over een laadpas, waarmee de laadpaal ontgrendeld wordt en de laadsessie op naam geregistreerd wordt in een backoffice. Deze laadpas wordt ook gebruikt voor het gebruik van openbare laadpalen.
 
Aan laadstations bij kantoor worden vaak hogere eisen gesteld t.a.v. het laadvermogen omdat de auto gedurende de dag beschikbaar moet zijn en steeds meer medewerkers elektrisch gaan rijden.
Bij meerdere laadstations moet ook goed gekeken worden naar de beschikbare capaciteit en er een kosten/baten analyse gemaakt worden voor eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting.


Wil je advies over wat het beste past bij jouw situatie, of die van jouw onderneming, neem dan contact op. Wij kunnen je er alles over vertellen. 035 203 1155

 

EEZEV komt vrijblijvend langs voor een offerte en advies op maat.

Uw onderneming.

Elektrisch

Construction worker with hardhat icon

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
EEZEV komt vrijblijvend de situatie in kaart brengen.

 
EEZEV company logo

Ontvang binnen 24 uur een zakelijke offerte 

EEZEV 2 year warranty seal
Laden van Hybride of Full-EV
Graafwerkzaamheden nodig

Volgende week een lader plaatsen? EEZEV verzorgt het.

quotation mark

Zeer tevreden!
 

Na de aanschaf van 2 elektrische auto's moet er natuurlijk ook een laadpaal komen. Na wat googlen kwam ik uit bij Eezev. Wat mij vooral aanspreekt is dat Eezev net als FairPlay Engineering / The Relocation company een familie bedrijf is. Communicatie met Eezev verliep heel soepel, 1 contactpersoon en na de schouwing gelijk een scherpe offerte ontvangen.

De installatie was snel ingepland en de installateurs hebben zeer netjes gewerkt. Ik ben heel tevreden over onze nieuwe laadzuil van DICLaadsystemen, Onze groene logo kleurt goed bij de witte laadzuil.

- Bas Knibbe -

TRC1edit.jpg

Bij The Relocation Company verzorgen wij de complete relocation van kennismigranten naar Nederland. Wij doen de aanvragen bij de juiste instanties, verzorgen huisvesting en zorgen dat de werknemer inclusief familie zorgeloos naar Nederland kunnen verhuizen.  Aangezien wij heel Nederland afreizen hebben wij voor volledig elektrische auto's gekozen. De auto's kunnen wij vanaf nu gewoon op kantoor laden d.m.v. een DIClaadzuil gerealiseerd door Eezev. Wij zijn zeer tevreden!  - Bas Knibbe -

Quotation mark
5stars.png

Zeer goede vakkundige installatie…

 

Zeer goede vakkundige installatie gedaan door professionals die uiterst vakbekwaam zijn. Moest veel gegraven worden meer dan 20 meter van voor naar achter door de tuin. Is netjes gedaan niks van terug te zien. Goede prijs vantevoren afgesproken en zonder verassingen achteraf. De meterkast ook onder handen genomen. Laadpaal keurig geplaatst in de garage. Doet zijn werk uitstekend. Alles voor een zeer schappelijke goede prijs met een uitstekende service en vooral heel eerlijke mensen! Zeker een aanrader!

AGSS