Volt Time laadpaal

In ons aanbod vind je onder andere de innovatieve laadpalen van Volt Time. Voor particuliere eigenaars van elektrische voertuigen bieden de Volt Time laadpalen een handige en betrouwbare laadoptie voor dagelijks gebruik. Bedrijven profiteren van de efficiëntie en veelzijdigheid van Volt Time laadoplossingen om meerdere voertuigen snel op te laden. Voor openbare laadstations bieden Volt Time laadpalen gebruikers een betrouwbare en korte laadervaring. Wil je weten wat de beste laadoplossing is voor jouw situatie? Geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Neem contact op voor persoonlijk advies of vul direct een offerteformulier in!

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Volt Time Source 2 Light

vanaf 1.070.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Over het merk

Volt Time is een bekende speler in de markt van elektrische laadoplossingen. Het merk wordt gekenmerkt door de focus op innovatie en gebruiksgemak. Volt Time is gedreven door de visie om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken en dit vertaalt zich in de ontwikkeling van hoogwaardige laadinfrastructuur.

Een van de meest opvallende kenmerken van Volt Time is het voortdurende streven naar verbetering. Producten worden continu geüpdatet en geïnnoveerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt. Dit maakt Volt Time een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en efficiënte manier om hun elektrische voertuig op te laden.

Ons aanbod Volt Time laadpalen

Ons aanbod Volt Time laadpalen omvat de Volt Time Source laadpaal en de nieuwste variant: de Volt Time Source 2 Light. Volt Time is de laatste jaren gefocust op de ontwikkeling van Solar Balancing (slim laden op zonne-energie) waarbij er verschillende opties zijn om tussen te kiezen via de online beheeromgeving. 

Volt Time Source

Een van de meest prominente Volt Time laadpalen in ons aanbod is de Volt Time Source. Deze laadpaal is een uitstekend voorbeeld van de innovatie en kracht die het merk Volt Time vertegenwoordigt. Wat maakt de Volt Time Source zo bijzonder en waarom zou je overwegen om deze laadpaal te kiezen voor jouw elektrische voertuig?

De Volt Time Source biedt krachtige laadvermogens tot 22 kW. Dit hoge vermogen maakt het mogelijk om elektrische voertuigen in korte tijd op te laden, wat vooral handig is wanneer je weinig tijd hebt en snel weer de weg op wilt. Met de Volt Time Source hoef je je geen zorgen te maken over langdurige laadsessies, want hij biedt kortere laadtijden en efficiëntie.

Daarnaast is betrouwbaarheid een van de belangrijkste kenmerken van de Volt Time Source. Het is essentieel dat je laadpaal veilig en consistent presteert, en met de Volt Time Source kun je op beide aspecten vertrouwen. Dankzij geïntegreerde veiligheidsprotocollen en slimme technologieën is je voertuig altijd beschermd tijdens het opladen. Deze betrouwbaarheid zorgt voor gemoedsrust en de zekerheid dat je EV altijd klaar is voor gebruik.

Het intuïtieve touchscreen display van de Volt Time Source biedt eenvoudige bediening en real-time informatie over het laadproces. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring, zodat iedereen moeiteloos zijn of haar elektrische voertuig kan opladen. Het display biedt gedetailleerde gegevens over het laadvermogen, de laadtijd en de energieconsumptie, waardoor je volledige controle hebt over het laadproces.

Of je nu een particuliere EV-eigenaar bent die zijn voertuig thuis wil opladen, of een bedrijfseigenaar die een betrouwbare laadoplossing voor zijn werknemers of klanten nodig heeft: de Volt Time Source is een uitstekende keuze.

Volt Time Source 2 Light

De Source 2 is volledig gemaakt en geproduceerd in Nederland. Het laadstation is een 3-fase laadpaal met een strak en modern design. De laadpaal heeft een maximaal vermogen van 22kW en wordt standaard geleverd met een vaste kabel. Je beschikt met een Volt Time Source 2 Light laadpaal over optionele automatische verrekening van stroomkosten met de EEZEV backoffice en deze kan zowel via een RFID scanner als plug & play laadsessies starten. De source heeft een tal van slimme functies zoals Dynamic Load Balancing en Dynamic Solar Balancing.

Installatie en gebruik

Een professionele installatie is cruciaal voor het correct aansluiten en veilig gebruiken van een Volt Time laadpaal. Bij EEZEV hebben we ervaren installateurs beschikbaar die je graag assisteren bij de installatie van je Volt Time laadpaal. Wij zorgen ervoor dat de installatie aan alle vereisten en veiligheidsnormen voldoet. Op zowel de laadpaal zelf als de installatie geven wij 2 jaar garantie.

Het gebruik van een Volt Time laadpaal is eenvoudig en uiterst gebruiksvriendelijk. Door simpelweg je elektrische voertuig aan te sluiten op de laadpaal start het laadproces direct. Hoe je de kabel exact aansluit, leggen onze installateurs na de installatie aan je uit. Wil je meer informatie over de installatie of het gebruik van een Volt Time laadpaal? Neem dan contact op. We staan graag voor je klaar.

Ontdek onze andere merken

Bij EEZEV begrijpen we dat de behoeften van onze klanten divers zijn. Daarom bieden we niet alleen Volt Time laadpalen, maar hebben we ook een gevarieerde selectie van andere toonaangevende merken in ons assortiment. Onze merken omvatten onder andere Ratio, Zaptec, DIC en Alfen. Elk van deze merken heeft zijn eigen unieke voordelen en eigenschappen. Met ons uitgebreide assortiment heb je de vrijheid om de laadpaal te kiezen die het beste aansluit bij jou en jouw elektrische voertuig.

Of je nu op zoek bent naar specifieke functies, een bepaalde prijsklasse, of een esthetisch design, we hebben de juiste laadoplossing voor jou beschikbaar. Twijfel je over welk merk of model het meest geschikt is voor jouw situatie? We denken graag met je mee. Neem contact op voor persoonlijk advies en de benodigde informatie om de juiste keuze te maken.

Volt Time laadpaal kopen bij EEZEV

Wil je een Volt Time laadpaal kopen? Bij EEZEV kiezen we alleen voor de beste laadoplossingen. Ons assortiment bevat laadpalen van verschillende merken, waaronder Alfen, DIC en Zaptec. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en prestaties. 

Als je je afvraagt welke soort laadpaal je aan moet schaffen, geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. We helpen je bij het bepalen van het juiste vermogensniveau, type laadpaal en de optimale locatie voor installatie. Wanneer je een Volt Time laadpaal koopt bij EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!