Service

Uitmuntende service in elektrisch laden

Bij EEZEV geloven we sterk in de kracht van service. Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze unieke aanpak onderscheiden ons als dé nummer 1 in de branche. We staan voor uitstekende bereikbaarheid en uitgebreide kennis van onze laadsystemen. We vertellen je graag wat je nog meer kunt verwachten wanneer je kiest voor EEZEV als jouw leverancier van laadoplossingen.

1. Snelle en effectieve probleemoplossing

Ons team staat bekend om snelheid en doeltreffendheid als het gaat om het oplossen van problemen. Door nauw contact te onderhouden met onze fabrikanten kunnen we in 99% van de gevallen problemen op afstand identificeren en oplossen. Als je tegen een probleem aanloopt, raden we je aan om eerst de lader in de meterkast uit en na een minuut weer aan te zetten. Als dit het probleem niet verhelpt, staan we klaar om je te assisteren. Stuur een e-mail naar support@eezev.com met het serienummer van je lader en je naam in het onderwerp, en we beloven dat je binnen kantooruren binnen 24 uur een oplossing krijgt.

2. Klanttevredenheid als kernwaarde

Bij EEZEV is klanttevredenheid geen bijzaak, maar de kern van ons succes. We luisteren actief naar jouw wensen en zorgen voor een vlekkeloze en snelle installatie, ondersteund door een ijzersterke klantenservice. Onze service is onovertroffen, en dat blijkt ook uit onze positie als de nummer 1 in onze branche op Trustpilot. Jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we werken er elke dag aan om deze te waarborgen. Ervaar zelf de hoogwaardige service waar duizenden klanten op vertrouwen.

3. Gecertificeerde installateurs voor zorgeloze installatie

Ons team van gecertificeerde installateurs staat garant voor een vlekkeloze installatie. We begrijpen dat elk huishouden uniek is, daarom bieden we persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw keuze voor EEZEV niet alleen de beste is, maar ook leidt tot 100% tevredenheid en het genot van alle vrijheid die een eigen laadpaal biedt.

4. Persoonlijk advies en garanties

Wanneer je kiest voor EEZEV kun je uitgaan van duidelijkheid en transparantie. We bieden persoonlijk advies op maat, garanderen installatie binnen een week en verstrekken minimaal 2 jaar garantie op zowel de lader als de montage. Onze klanten beoordelen EEZEV met ‘uitstekend’, en we streven er voortdurend naar om deze hoge standaard te handhaven.

EEZEV is veel meer dan een leverancier – we zijn jouw vertrouwde partner in laadoplossingen, altijd hier om je te ondersteunen. Jouw tevredenheid staat centraal en we kijken ernaar uit om jou de best mogelijke service te bieden op het gebied van elektrisch laden.

Wil je ervaren hoe goede service voelt? Bel ons gerust op 035-203 1155 of vul ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

eezev contact