Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

889.00
Vraag een offerte aan

Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

De nieuwste generatie Ratio Solar 22 kW. Een uitstekend Nederlands kwaliteitsproduct. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laatste generatie Ratio Solar geschikt om je EV intelligent middels zonnestroom te laden. Laadsessie inplannen om bijvoorbeeld gebruik te maken van daltarieven? Fluitje van een cent. De Ratio Solar is standaard voorzien van dynamic load-balancing, wat ervoor zorgt dat de Ratio automatisch rekening houdt met het actuele verbruik van het huishouden en de laadsnelheid daarop aanpast. Zorgeloos laden. Lees voor meer informatie ons artikel over Dynamic Load-Balancing Middels de Ratio app heb je complete controle. Zo krijg je inzicht in de status van je lader en kun je kiezen voor laden via zonnestroom, netstroom of een combinatie van beide en stel je het laadschema in. Ratio, gevestigd in Nijkerk, produceert al jaren zeer robuuste, betrouwbare laders. Deze vijfde generatie heeft niet alleen een nieuw jasje, maar voegt de nieuwste technologie toe aan de betrouwbaarheid die we van Ratio gewend zijn. Wil je weten of de Ratio Solar de beste lader is voor jou? Bel ons gerust voor advies. 035 203 1155  

Specificaties

  • Zowel geschikt voor 1- als 3-fase aansluitingen
  • Dynamic load-balancing
  • Volledige controle en inzicht met de Ratio-App
  • Groen laden met eigen zonnestroom.
  • Verkrijgbaar met vaste kabel (5m + 7,5m) en in socket versie
  • Wifi, Bluetooth en LAN
  • Type-2 aansluiting.

Installatie

Al onze laders hebben zichzelf bewezen als het aankomt op betrouwbaarheid. Dit is echter ook afhankelijk van de kwaliteit van de installatie. Wil je jarenlang zorgeloos plezier hebben van je lader en kunnen rekenen op support en garantie? Kies dan voor een installatie door de specialisten van EEZEV.
EEZEV maakt voor jou kosteloos een offerte en geeft je advies over de do’s en don’ts. Vul het offerte formulier in of bel ons 035 – 203 1155.