Ratio laadpaal

Ratio laadpalen staan bekend om hun innovatieve benadering van elektrisch laden en hun toewijding aan het creëren van geavanceerde en duurzame laadoplossingen. Ratio biedt een uitgebreide reeks laadpalen die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere elektrische voertuig (EV) eigenaren als bedrijven. Ontdek ons aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie over de Ratio laadpaal die jij op het oog hebt.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

vanaf 889.00
Eezev’s keuze

Ratio IO6

vanaf 929.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Waarom kiezen voor een Ratio laadpaal?

Ratio laadpalen zijn niet alleen krachtig, maar ook betrouwbaar en duurzaam. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien zijn ze uitgerust met geavanceerde slimme functies om het beheer van laadsessies te vereenvoudigen. Of je nu een particuliere EV-eigenaar bent of een ondernemer met een groot aantal elektrisch rijdende medewerkers en/ of klanten, Ratio heeft een oplossing die bij je past.

Ratio laadpaal kopen bij EEZEV 

Ratio biedt een uitgebreid assortiment laadpalen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van elektrische voertuig (EV) eigenaren en bedrijven met zakelijke laadpalen. Deze laadpalen zijn ontworpen met de nieuwste technologie en innovaties, waardoor ze efficiëntie en betrouwbaarheid bieden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die een Ratio laadpaal te bieden heeft:

  • Ratio Solar laadpaal

Ratio heeft een reeks laadpalen die speciaal zijn ontworpen om gebruik te maken van zonne-energie. Deze laadpalen kunnen zonne-energie omzetten in elektriciteit om je EV via zonnepanelen op te laden. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook helpen om de energiekosten te verlagen. Je kunt bij ons een Ratio laadpaal aanschaffen met laadvermogens van 3,7 tot 22 kW.

  • Ratio IO6 laadpaal 

De nieuwe IO6 Ratio laadpaal kan alles wat de Ratio Solar ook kan, maar dan ook inclusief de mogelijkheid om laadkosten te verrekenen met jouw laadpas via elke gewenst back-office. Daarmee is de Ratio IO6 de alleskunner van Ratio, voor zowel thuis als op de zaak!

Alle Ratio laadstations zijn standaard voorzien van aardlekbeveiliging (AC 30mA, DC 6mA). Hierdoor volstaat in de meterkast een aardlekschakelaar Type A. Een duurdere Type B aardlekschakelaar is hierbij niet vereist.

Deze mogelijkheden laten zien hoe Ratio blijft innoveren om aan de veranderende behoeften van EV-eigenaren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar duurzaam laden met zonne-energie of naar andere moderne laadoplossingen: Ratio heeft de juiste laadpaal voor jou.

Ratio laadkabels

Een losse laadkabel is een must als je gebruik wilt maken van een openbare laadpaal en als je thuis beschikt over een lader zonder vaste kabel. Welke kabel je nodig hebt hangt af van welke auto je rijdt. De lengte die je nodig hebt hangt af van in welke situaties je gaat laden. Een hoger vermogen (KW) betekent een dikkere kabel. Hiermee neemt ook het gewicht van de kabel toe. We raden je dus aan niet meer vermogen en lengte te nemen dan nodig. In ons aanbod vind je onder andere 3-fasen laadkabels van Ratio met een laadvermogen tot 22kW.

Ontdek onze andere merken

Voor het vinden van de ideale Ratio laadpaal ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook andere hoogwaardige laadpaal merken vind je in ons aanbod. In ons aanbod vind je laadoplossingen van Zaptec, Volt Time, DIC en Alfen. 

Met deze diverse merken bieden we jou de vrijheid om de perfecte laadpaal te kiezen die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar specifieke functies, een bepaalde prijsklasse, of een esthetisch design, we hebben de ideale laadoplossing voor jou beschikbaar. 

Twijfel je nog over welk merk of model laadpaal het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op. We staan altijd klaar om je te voorzien van professioneel advies en de benodigde informatie om de juiste keuze te maken.

Waarom kiezen voor EEZEV?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte Ratio laadpaal of een ander merk? Geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies over hoe je een Ratio laadpaal thuis installeert en gebruikt? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. 

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een Ratio laadpaal aanschaft bij ons profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een weloverwogen beslissing voor jouw elektrische laadpaal.