Ratio IO7

3.870.00

Vraag een offerte aan

Ratio IO7

Ratio IO7 - De blikvanger op jouw parkeerplaats

De Ratio io7 is een veelzijdige laadpaal die ontworpen is om elektrische voertuigen op een veilige en efficiënte manier op te laden, terwijl het ook zorgt voor verlichting in de omgeving. De geïntegreerde hoogwaardige LED-optica biedt uitstekende grondverlichting en een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor gebruikers eenvoudig en veilig verbinding kunnen maken met de lader. De io7 kan geconfigureerd worden om aan verschillende behoeften te voldoen, zoals beschikbaarheid van stroom, internetconnectiviteit, verlichtingseisen en budget. Een van de opvallende kenmerken van de Ratio io7 is het maximale laadvermogen, dankzij intelligente software die ervoor zorgt dat elk voertuig de optimale hoeveelheid lading ontvangt. Bovendien wordt de io7 geleverd met een EV backoffice waardoor de gebruiker kan laden met zijn eigen laadpas. Dit resulteert in complete en gebruiksvriendelijke EV-laadoplossingen.

Duurzame behuizing

De io7 heeft een robuuste behuizing van geëxtrudeerd aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Over-the-air firmware- en software-updates houden de laadpaal up-to-date en klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Ingebouwde verlichting

De ingebouwde professionele verlichting draagt bij aan de veiligheid en beveiliging op de locatie. Of het nu gaat om het verlichten van de laadsockets, het bieden van verlichting in de bagageruimte van een voertuig, of als onderdeel van de algemene buitenverlichting, de io7 verlichtingseenheid biedt uitstekende prestaties. Het is verzegeld tot IP66 en biedt superieure lichtverdeling met een laag strooilicht. De Ratio io7 is ontworpen om zelfs in veeleisende omgevingen te presteren, met een die-cast aluminium kopunit voor uitstekend thermisch beheer van de LED's, wat resulteert in een levensduur van maar liefst 100.000 uur.

Smart Charging

Daarnaast biedt de io7 de mogelijkheid voor zowel statisch als dynamisch smart charging en load balancing. Dit helpt om laadsnelheden te maximaliseren terwijl de elektrische installatie en de gebouwinfrastructuur beschermd worden. Met ondersteuning voor slimme wachtrijen, reserveringen en monitoring op afstand, groeit de io7 mee met de toenemende vraag naar laadfaciliteiten. Kortom, de Ratio io7 is de ideale keuze voor een breed scala aan laadomgevingen, met geavanceerde functies, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Specificaties

  • Socket
  • 3,7kW – 22kW
  • Load Balancing
    Laadpas met backoffice
  • IP66
  • Type 2 naar Type 2 (IEC 62196-2 Mennekes)
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Installatie

Al onze laders hebben zichzelf bewezen als het aankomt op betrouwbaarheid. Dit is echter ook afhankelijk van de kwaliteit van de installatie. Wil je jarenlang zorgeloos plezier hebben van je lader en kunnen rekenen op support en garantie? Kies dan voor een installatie door de specialisten van EEZEV.
EEZEV maakt voor jou kosteloos een offerte en geeft je advies over de do’s en don’ts. Vul het offerte formulier in of bel ons 035 – 203 1155.