Over ons

Leuk dat je ons beter wilt leren kennen!

Bij EEZEV streven we naar een volledig elektrische toekomst. Vanuit een achtergrond in vehicle-charging schoot EEZEV in 2020 uit de startblokken en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere aanbieders van laadinfrastructuur in Nederland.

Onze ervaring met laadpalen in het verleden heeft ons geleerd dat er altijd ruimte is voor verbetering en innovatie. Dat is de reden dat EEZEV is ontstaan. We begonnen met het besef dat het beter kon, en dat blijft onze drijfveer. We blijven de nieuwste ontwikkelingen in de branche volgen, zodat we altijd de meest geavanceerde en geschikte laadoplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Ons streven naar 100% klanttevredenheid heeft ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, een foutloze en snelle installatie met ijzersterke support zijn we al geruime tijd dé nummer 1 van onze branche op Trustpilot. We blijven luisteren naar de wensen van onze klanten voor het verbeteren van ons aanbod en dienstverlening.

Dit is slechts één deel van het verhaal. Het succes van EEZEV is ook te danken aan ons team van gecertificeerde installateurs. Deze professionals delen onze passie voor elektrische mobiliteit en dragen bij aan onze missie om hoogwaardige laadinfrastructuur te leveren. Ze begrijpen de technische aspecten van laadpalen en laadkabels, en zorgen ervoor dat de installatie foutloos en efficiënt verloopt. Het resultaat? Een tevreden klant die geniet van de vrijheid en gemak die een eigen laadpaal biedt.

Wil je zelf ervaren hoe goede service voelt? Stop dan met zoeken naar een bedrijf dat laadoplossingen biedt en kies voor EEZEV! Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of een offerte wilt aanvragen, ons team staat voor je klaar.

Bel ons gerust op 035-203 1155 voor vrijblijvend advies of vul ons offerteformulier in voor een prijsopgave.