Laadsystemen

Ons assortiment laadsystemen is zorgvuldig samengesteld, met een focus op duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. We geloven in het creëren van laadoplossingen die niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar ook klaar zijn voor de toekomst van elektrische mobiliteit. Of je nu op zoek bent naar een laadstation voor thuisgebruik, zakelijk gebruik of openbaar laden, we hebben de juiste oplossing voor jou. Bekijk ons aanbod laadsystemen van DIC en vraag een offerte aan!

Wat is een laadsysteem?

Een laadsysteem, of een laadpaal, is een elektrische installatie die wordt gebruikt om elektrische voertuigen (EV’s) op te laden. Het is een essentiële infrastructuur voor EV-eigenaren die thuis willen laden, vooral als ze een garage hebben. Een laadpaal bestaat uit verschillende componenten, waaronder een oplaadpunt, kabels en connectoren.

Voordelen van een laadsysteem

Het hebben van een laadsysteem voor jouw elektrische auto biedt diverse voordelen:

Met een laadsysteem thuis hoef je niet langer afhankelijk te zijn van openbare laadstations. Je kunt je EV gemakkelijk opladen terwijl je thuis bent, op elk moment dat het jou uitkomt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite van het zoeken naar beschikbare laadpunten buitenshuis.

Een laadsysteem biedt een hoger laadvermogen dan een standaard stopcontact, waardoor je EV sneller wordt opgeladen. Dit betekent dat jouw EV klaar is voor gebruik wanneer je deze nodig hebt, zonder lange wachttijden.

Met een laadsysteem thuis kun je profiteren van voordelige tarieven voor thuisladen in vergelijking met openbare laadstations.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Ons aanbod laadsystemen

Bij EEZEV vind je een uitgebreid assortiment A-merk laadsystemen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze laadpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit, veilig en gebruiksvriendelijk. Je hebt de keuze uit uiteenlopende merken, waaronder Ratio, Volt Time, Zaptec, DIC en Alfen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig oplaadpunt of een geavanceerd laadsysteem met slimme functies: we hebben het allemaal.

Wil je een betrouwbaar laadsysteem kopen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of vul het offerteformulier in voor een specifiek kostenplaatje.

Advies over de juiste laadkabel

Bij EEZEV bieden we niet alleen een assortiment hoogwaardige laadsystemen aan, maar ook diverse laadkabels die voldoen aan de behoeften van verschillende EV-rijders. Onze laadkabels zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van compatibiliteit, laadcapaciteit, kwaliteit en veiligheid, zodat je kunt vertrouwen op een probleemloze laad ervaring. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies over het kiezen van de juiste laadkabel voor bij jouw laadsysteem. We zijn slechts een belletje weg.

Installatie

Ons team van ervaren installateurs zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij rekening wordt gehouden met de locatie, de stroomvoorziening en andere relevante factoren. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat het laadsysteem volgens de veiligheidsvoorschriften wordt geïnstalleerd, voldoet aan alle vereisten en veiligheidsnormen en klaar is voor gebruik. Zo nemen we de zorgen rondom de installatie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de voordelen van elektrisch rijden.

Daarnaast heb je bij EEZEV minimaal 2 jaar garantie op de laadpaal én 2 jaar garantie op de laadpaal installatie. Na installatie leggen wij het gebruik van het systeem stap voor stap aan je uit, zodat je direct kunt profiteren van een prettige laad ervaring.

Kies voor een betrouwbaar laadsysteem van EEZEV

Met EEZEV ben je verzekerd van een hoogwaardig laadsysteem dat voldoet aan de strengste normen en voorziet in al jouw behoeften op het gebied van elektrisch laden. Ons deskundige staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste laadoplossing. Van advies en installatie tot onderhoud en support. Wanneer je een laadpaal met verrekening aanschaft bij ons profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!