Laadpaal thuis

Elektrische voertuigen (EV’s) winnen snel aan populariteit en het is geen verrassing waarom. Ze zijn milieuvriendelijker, stiller en bieden lagere operationele kosten dan traditionele benzine- of dieselauto’s. Als trotse eigenaar van een EV wil je natuurlijk zeker zijn van de beschikbaarheid van stroom om je auto op te laden, en daar komt een laadpaal thuis om de hoek kijken. Een laadpaal thuis is de sleutel tot gemakkelijk en efficiënt opladen en bij EEZEV begrijpen we dat als geen ander. Of je nu een laadpaal wilt of een laadpunt aan de wand: samen met jou kijken we wat de beste oplossing is in jouw situatie. Neem contact met ons op of ontvang een offerte op maat door ons offerteformulier in te vullen.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Zaptec Go

799.00

Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

vanaf 889.00

Alfen S-Line 11KW (socket)

928.18
Eezev’s keuze

Ratio IO6

vanaf 929.00

Volt Time Source 2 Light

vanaf 1.070.00

Alfen Eve Single Pro-line 11KW-22KW

vanaf 1.385.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Alfen Eve Double Pro Line 22kW

3.707.00

Voordelen van thuisladen

Je eigen laadpaal biedt gemoedsrust en onafhankelijkheid van openbare laders. Bovendien verdient de investering zichzelf op korte termijn al terug. Enkele andere voordelen zijn:

1. Gemak en tijdbesparing
Een laadpaal thuis betekent dat je jouw auto elke nacht kunt aansluiten en de volgende ochtend klaar bent om te gaan. Geen gedoe met tankstations of openbare laadpalen. Het bespaart je waardevolle tijd en moeite.

2. Milieuvriendelijk
Thuisladen stelt je in staat om je voertuig op te laden met groene energiebronnen, zoals zonnepanelen of windenergie. Dit draagt bij aan een duurzame levensstijl.

3. Veiligheid
Met een laadpaal thuis heb je controle over je laadproces, wat de veiligheid van je voertuig verbetert in vergelijking met openbare laadstations.

Wij geloven dat jouw eigen laadpaal veruit de beste aanschaf is bij jouw EV. Neem contact met ons op en laat ons je overtuigen van de voordelen die een eigen laadpaal thuis biedt!

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten van een laadpaal thuis variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk en model van de laadpaal, de installatiekosten en eventuele extra functies. Bij EEZEV bieden we een ruime keuze aan laadpalen voor thuisgebruik om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

De totale kosten zijn onderverdeeld in de volgende aspecten:

1. Aanschafkosten
De prijs van een laadpaal thuis varieert op basis van het merk en het model. Eenvoudigere laadpalen met basisfuncties zijn doorgaans goedkoper dan geavanceerdere modellen met slimme oplaadfuncties en extra functies.

2. Installatiekosten
De installatiekosten van een laadpaal thuis zijn afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de afstand tot het elektriciteitsnet. Dit omvat het leggen van kabels, het monteren van de laadpaal en het aansluiten op het elektriciteitsnet.

3. Extra functies
Sommige laadpalen bieden extra functies, zoals toegangscontrole en laadbeheer. Deze functies kunnen de kosten beïnvloeden, maar bieden extra gemak en controle over je laadproces.

4. Onderhoudskosten
Laadpalen vereisen doorgaans weinig onderhoud, maar het is raadzaam om regelmatig onderhoud uit te voeren om optimale prestaties te garanderen. Onderhoudskosten zijn meestal minimaal.

Bij EEZEV begrijpen we dat de kosten een belangrijke overweging zijn bij de aanschaf van een laadpaal thuis. Daarom bieden we transparante prijzen en advies om je te helpen de juiste keuze te maken binnen je budget.

Ons aanbod thuislaadpalen

Bij EEZEV hebben we een breed assortiment laadpalen voor thuisgebruik om aan verschillende behoeften te kunnen voldoen. Ons aanbod omvat laadpalen voor thuis van uiteenlopende merken met diverse functies en specificaties. Hier zijn enkele van de merken die we aanbieden:

– Alfen
Ratio
Volt Time
– DIC laadsysteem
Zaptec

Elk van deze merken staat bekend om hun betrouwbaarheid en innovatie op het gebied van laadtechnologie. We bieden ook laadoplossingen met verschillende laadvermogens, zodat je kunt kiezen voor de snelheid van opladen die het beste bij je past. 

Een dubbele laadpaal is een uitstekende keuze als je meerdere elektrische voertuigen hebt of verwacht ze in de toekomst aan te schaffen. Deze oplaadpalen zijn voorzien van twee laadsockets, wat betekent dat je twee auto’s tegelijkertijd kunt opladen. Dit is ideaal voor gezinnen of huishoudens met meerdere EV’s, omdat het wachttijden vermindert en iedereen de mogelijkheid geeft om hun auto op te laden wanneer dat nodig is.

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste laadpaal die bij je behoeften past en geschikt is om jouw EV mee op te laden. Heb je een nieuwe of een extra laadkabel nodig? Deze vind je in verschillende lengtes in ons assortiment.

Installatie en onderhoud van een laadpaal thuis

Een correcte installatie van je thuislaadpaal is essentieel voor optimale prestaties en veiligheid. Bij EEZEV hebben we een team van gecertificeerde installateurs die de laadpaal installatie vakkundig kunnen uitvoeren. We zorgen ervoor dat de laadpaal thuis correct wordt aangesloten op het elektriciteitsnet en dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Onze laders beschikken over verschillende opties en uitbreidingen, waar onze installateurs rekening mee houden bij de installatie. Hierdoor haal je het maximale uit je nieuwe lader en kun je rekenen op een betrouwbare operatie. 

Ook voor onderhoud kun je op ons rekenen. Hoewel laadpalen over het algemeen weinig onderhoud vereisen, is periodieke controle aan te raden. Onze experts zorgen ervoor dat je laadpaal in optimale staat blijft werken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Service van EEZEV

Wil je een laadpaal voor thuis kopen? Bij EEZEV kiezen we alleen voor de beste laadoplossingen. Ons assortiment bevat laadpalen van verschillende merken. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en prestaties.

Als je je afvraagt welke laadpaal het beste matcht met jouw EV, geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies over hoe je je laadpaal thuis installeert en gebruikt? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. Samen vinden we de ultieme laadoplossing voor jouw EV. Wanneer je een laadpaal voor thuis koopt bij EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!