22-kW laadpaal

In de wereld van elektrische mobiliteit is de 22-kW laadpaal een ware game-changer. Maar wat maakt deze laadpalen zo speciaal en voor wie zijn ze interessant? Als je benieuwd bent naar wat een 22-kW laadpaal te bieden heeft en hoe deze jouw EV-ervaring kan verbeteren, dan vertellen we je graag meer. We laten je niet alleen kennismaken met deze krachtige laadoplossingen, maar we helpen je ook graag bij het maken van een keuze en de laadpaal installatie, zodat je jouw EV in kortere tijd kunt laden.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Zaptec Go

799.00

Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

vanaf 889.00
Eezev’s keuze

Ratio IO6

vanaf 929.00

Volt Time Source 2 Light

vanaf 1.070.00

Alfen Eve Single Pro-line 11KW-22KW

vanaf 1.385.00

DIC Laadzuil dubbel 22KW

3.630.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Alfen Eve Double Pro Line 22kW

3.707.00

Wat is een 22-kW laadpaal?

Een 22-kW laadpaal is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen dat de mogelijkheid biedt om met een laadvermogen van 22 kilowatt (kW) op te laden. De laadtijd is aanzienlijk korter dan de standaard laadpalen met lagere vermogens, zoals 3,7 kW of 7,4 kW. Het hogere vermogen van een 22-kW laadpaal betekent dat je elektrische voertuig in kortere tijd kan worden opgeladen, wat de algehele bruikbaarheid en efficiëntie aanzienlijk verbetert.

Deze laadpalen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van EV-eigenaren die een grotere accucapaciteit hebben en die willen profiteren van kortere oplaadtijden. Ze zijn niet alleen ideaal voor particuliere EV-bezitters, maar ook voor bedrijven die een vloot van elektrische voertuigen beheren. Met een 22-kW laadpaal kun je in kortere tijd en efficiënt meerdere voertuigen opladen, wat tijd bespaart en financieel voordeliger is.

Voor wie is een 22kW laadpaal interessant?

De 22-kW laadpaal is interessant voor meerdere partijen om verschillende redenen. Zo kan een 22-kWlaadpaal interessant zijn voor:

Particuliere EV-eigenaren

Elektrische voertuigen met grotere accucapaciteit: Als je een elektrisch voertuig bezit met een grotere accucapaciteit, zoals elektrische SUV’s of premium EV-modellen, dan is een 22-kW laadpaal ideaal. Deze voertuigen kunnen in kortere tijd en efficiënt worden opgeladen, waardoor je langer kunt rijden zonder lang te hoeven wachten op het opladen.

Ook als je je voertuig thuis oplaadt, kun je profiteren van een 22-kW laadpaal. Deze laadpalen stellen je in staat om je EV in kortere tijd op te laden, zodat je altijd klaar bent voor je volgende rit.

Bedrijfseigenaren en vlootbeheerders

Bedrijven met een vloot van elektrische voertuigen kunnen aanzienlijk profiteren van 22-kW laadpalen. Deze laadoplossingen stellen bedrijven in staat om hun voertuigen in kortere tijd op te laden en de productiviteit van hun vloot te verhogen. Voor bedrijven die afhankelijk zijn van elektrische voertuigen voor snelle service- en bezorgdiensten, is een 22-kW laadpaal essentieel. Deze laadpalen minimaliseren de benodigde laadtijd, waardoor voertuigen in kortere tijd weer de weg op kunnen.

Openbare laadstations

Openbare laadstations met 22-kW laadpalen zijn van onschatbare waarde voor elektrische voertuigbezitters onderweg. Ze bieden een kortere oplaadtijd en verminderen de wachttijden bij drukbezochte laadpunten. Bedrijven die parkeergarages en commerciële locaties beheren, kunnen met 22-kW laadpalen een hoogwaardige laadservice bieden aan hun klanten en bezoekers.

Kortom: een 22-kW laadpaal is een veelzijdige oplossing die de laadervaring voor zowel particuliere als zakelijke EV-eigenaren verbetert. Deze krachtige laadpalen bieden snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor elektrisch rijden nog aantrekkelijker wordt.

Ons aanbod

Bij EEZEV vind je een uitgebreid aanbod van laadpalen, die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, efficiëntie en toekomstbestendigheid. Onze laadoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particuliere elektrische voertuig (EV) eigenaren als zakelijke klanten. 

Wat ons aanbod zo speciaal maakt, is dat al onze laders tot maar liefst 22 kW geschikt zijn, waardoor je je EV in kortere tijd kunt opladen in vergelijking met lagere vermogenslaadpalen, zoals de standaard 3,7 kW of 7,4 kW laadpalen. Dit maakt onze laadpalen uitermate geschikt voor EV’s met grotere accucapaciteit, zoals elektrische SUV’s en premium modellen. Zelfs als je je voertuig thuis oplaadt, profiteer je van kortere oplaadtijden, waardoor je eerder weer de weg op kunt.

Een ander belangrijk aspect van ons aanbod is dat al onze laadpalen op een reguliere huisaansluiting tot 11 kW kunnen laden. Dit geeft jou de flexibiliteit om je EV op te laden zonder de noodzaak van ingewikkelde en kostbare aanpassingen aan hun elektrische installatie. Zo maken wij elektrisch rijden toegankelijker en betaalbaarder.

Of je nu een particuliere EV-eigenaar bent die op zoek is naar een eenvoudige laadoplossing of een bedrijfseigenaar die zijn elektrische vloot wil uitbreiden: bij EEZEV vind je gegarandeerd wat je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze laadoplossingen je elektrische rijervaring kunnen verbeteren!

Installatie van een 22kW laadpaal

Bij EEZEV verzorgen we niet alleen hoogwaardige 22-kW laadpalen, maar bieden we ook installatiediensten om ervoor te zorgen dat je laadpaal correct en efficiënt wordt geïnstalleerd. Een professionele installatie is essentieel om ervoor te zorgen dat je laadpaal veilig en betrouwbaar functioneert. Onze team van gecertificeerde installateurs heeft uitgebreide ervaring in het installeren van laadpalen en kan je begeleiden bij het kiezen van de juiste locatie en configuratie voor je laadpaal.

Laadpaal van 22-kW kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een 22-kW laadpaal of wil je meer informatie over laadpalen? Zoek dan niet verder! Wij staan klaar om je te helpen. Bij EEZEV streven we ernaar om duurzame laadoplossingen toegankelijk en eenvoudig te maken, zodat jij zorgeloos kunt genieten van elektrisch rijden. Bij EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van de voordelen van kortere laadtijden met een 22-kW laadpaal.