11 kW laadpaal

11-kW laadpalen zijn in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar snellere en efficiëntere laadopties voor elektrische voertuigen (EV’s). Met de toenemende populariteit van EV’s groeide ook de behoefte aan laadstations die de accu’s van deze voertuigen in kortere tijd kunnen opladen. 11-kW laadpalen bieden een aanzienlijk hoger laadvermogen dan oudere laadstations, waardoor elektrische voertuigen in kortere tijd kunnen worden opgeladen. Kies voor een slimme laadpaal thuis van 11kW zodat je maximaal kunt profiteren van elektrisch rijden.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Zaptec Go

799.00

Ratio Solar 22 kW (5e generatie)

vanaf 889.00

Alfen S-Line 11KW (socket)

928.18
Eezev’s keuze

Ratio IO6

vanaf 929.00

Volt Time Source 2 Light

vanaf 1.070.00

Alfen Eve Single Pro-line 11KW-22KW

vanaf 1.385.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

DIC Laadzuil dubbel 22KW

3.630.00

Alfen Eve Double Pro Line 22kW

3.707.00

Wat is een 11-kW laadpaal?

Een 11-kW laadpaal is een krachtig oplaadstation voor elektrische voertuigen die het mogelijk maakt om met een hoog vermogen op te laden. Het getal ’11kW’ staat voor 11 kilowatt, wat het maximale laadvermogen van deze laadpaal aanduidt. Ter vergelijking: de meeste standaard laadpalen bieden een laadvermogen van 3,7 kW tot 7,4 kW. Met een 11kW laadpaal kun je echter met maar liefst 11 kilowatt opladen. Dit betekent dat je EV in kortere tijd wordt opgeladen.

Wanneer is een 11-kW laadpaal interessant?

De keuze voor een 11-kW laadpaal hangt af van verschillende factoren. Deze laadpalen zijn vooral handig voor eigenaren van elektrische voertuigen met een grotere accucapaciteit, zoals elektrische SUV’s of bedrijfsvoertuigen. Ze maken het mogelijk om de accu’s in een kortere tijd op te laden. Hier zijn enkele andere situaties waarin een 11-kW laadpaal bijzonder interessant kan zijn:

  1. Thuisgebruik met 3-fase aansluiting

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een 11-kW laadpaal is de beschikbaarheid van een 3-fase aansluiting in jouw huis. Als je een 3-fase aansluiting hebt, kun je optimaal profiteren van de hogere laadsnelheid van een 11-kW laadpaal. Met een 1-fase aansluiting kun je ook gebruikmaken van een 11-kW laadpaal, maar dan zal de laadsnelheid beperkter zijn.

2. Zakelijk gebruik

Voor bedrijven met een eigen wagenpark kunnen 11-kW laadpalen een aantrekkelijke optie zijn. De snellere laadtijd zorgt ervoor dat de elektrische voertuigen in het wagenpark minder tijd aan de laadpaal doorbrengen en langer op de weg kunnen blijven.

Kies uit een ruim aanbod

Bij EEZEV vind je een uitgebreid aanbod van laadpalen, die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, efficiëntie en toekomstbestendigheid. Onze laadoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particuliere elektrische voertuig (EV) eigenaren als zakelijke klanten. 

Wat ons aanbod zo speciaal maakt, is dat al onze laders tot maar liefst 22 kW geschikt zijn, waardoor je je EV in kortere tijd kunt opladen in vergelijking met lagere vermogenslaadpalen, zoals de standaard 3,7 kW of 7,4 kW laadpalen. Dit maakt onze laadpalen uitermate geschikt voor EV’s met grotere accucapaciteit, zoals elektrische SUV’s en premium modellen. Zelfs als je je voertuig thuis oplaadt, profiteer je van kortere oplaadtijden, waardoor je eerder weer de weg op kunt.

Een ander belangrijk aspect van ons aanbod is dat al onze laadpalen op een reguliere huisaansluiting tot 11 kW kunnen laden. Dit geeft jou de flexibiliteit om je EV op te laden zonder de noodzaak van ingewikkelde en kostbare aanpassingen aan hun elektrische installatie. Zo maken wij elektrisch rijden toegankelijker en betaalbaarder.

Of je nu een particuliere EV-eigenaar bent die op zoek is naar een eenvoudige laadoplossing of een bedrijfseigenaar die zijn elektrische vloot wil uitbreiden: bij EEZEV vind je gegarandeerd wat je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze laadoplossingen je elektrische rijervaring kunnen verbeteren!

Installatie en onderhoud

De 11-kW laadpaal kan zowel met een 1-fase- als 3-fase aansluiting worden geïnstalleerd.

De betrouwbaarheid van jouw lader is direct afhankelijk van de mensen die de installatie uitvoeren. De gecertificeerde installateurs van EEZEV werken volgens de geldende veiligheidsnormen en voorschriften van de fabrikant zodat jij jarenlang zorgeloos plezier zult hebben van je lader.

Met onze installatieservice ben je verzekerd van een betrouwbaar laadstation, veilig geïnstalleerd, 2 jaar garantie op de laadpaal en 2 jaar garantie op de installatie.

Of je nu een laadpaal wilt of een laadpunt aan de wand, samen met jou kijken we wat de beste oplossing is en sturen we je een op maat gemaakte offerte.

Laadkabels voor een 11-kW laadpaal

Een 11-kW laadpaal biedt de mogelijkheid voor laden in kortere tijd, en de juiste laadkabel speelt een grote rol in dit proces. Daarom bieden we een assortiment hoogwaardige laadkabels die geschikt zijn voor 11-kW laadpalen.

Ons assortiment laadkabels zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn duurzaam, veilig en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. We bieden verschillende lengtes en specificaties om ervoor te zorgen dat je de juiste laadkabel kunt kiezen die past bij jouw situatie. Kies uit lengtes van 6 t/m 10 meter laadkabels voor optimaal gemak bij het opladen. Ons assortiment bevat ook merken zoals Alfen, Zaptec, Ratio, Volt Time en DIC. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en prestaties.

Onze laadkabels zijn geschikt voor een breed scala aan elektrische voertuigen, zodat je met een gerust hart kunt laden, ongeacht het merk of model van jouw EV. 

11-kW laadpaal kopen bij EEZEV

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een 11kW laadpaal, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. Bij EEZEV streven we ernaar om duurzame laadoplossingen toegankelijk en eenvoudig te maken, zodat jij zorgeloos kunt genieten van elektrisch rijden.

Wanneer je een dubbele laadpaal koopt bij EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Heb je vragen over laadpalen, laadkabels of de installatiemogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op! We helpen je graag verder.