Laadpaal zonder eigen oprit

Een laadpaal kopen zonder eigen oprit lijkt wellicht een uitdaging, maar met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen (EV’s) zijn er diverse oplossingen beschikbaar om dit mogelijk te maken. Bij EEZEV begrijpen we dat niet iedereen beschikt over een eigen oprit, en toch willen we het gemak en de voordelen van een eigen laadpaal toegankelijk maken voor iedereen. Neem contact met ons op en ontdek je hoe je eenvoudig een laadpaal kunt kopen en installeren, zelfs zonder een eigen oprit.

Voordelen van een eigen laadpaal

Het bezitten van een eigen laadpaal zonder eigen oprit biedt zeker voordelen. Allereerst geniet je van het comfort van het opladen van je elektrische voertuig op een locatie naar keuze, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadinfrastructuur. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft je ook de vrijheid om je EV op te laden wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast draag je door het bezitten van een eigen laadpaal actief bij aan de groei van duurzame mobiliteit. Het stimuleert het gebruik van elektrische voertuigen en draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Het is niet alleen een persoonlijke investering, maar ook een bijdrage aan een groenere en duurzamere toekomst. 

Proces van aankoop tot installatie

Het proces van het kopen en installeren van een laadpaal zonder eigen oprit begint met een duidelijk stappenplan.Wanneer je contact met ons opneemt, bieden we je persoonlijk advies om de beste laadoplossing te vinden voor jouw situatie. We vertellen je meer over ons assortiment en de mogelijkheden voor installatie wanneer je niet over een eigen oprit beschikt. Ons assortiment omvat laadpalen met verschillende specificaties en mogelijkheden, geschikt voor diverse locaties zonder eigen oprit.

Na het kiezen van de juiste laadpaal, begeleiden we je door het bestelproces. We zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie hebt, inclusief eventuele vergunningen die nodig kunnen zijn voor de installatie op openbaar terrein. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van het juiste model tot het regelen van de benodigde vergunningen. Ben je een appartementseigenaar en wil je een laadpaal laten installeren, dan raden we je ook aan om advies in te winnen over laadpalen voor VVE’ers. Hiervoor geldt weer andere regelgeving.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Verschillende mogelijkheden

Voor wie geen eigen oprit heeft, zijn er verschillende mogelijkheden om toch een laadpaal te installeren. Bij EEZEV bieden we diverse modellen die geschikt zijn voor installatie op openbare parkeerplaatsen of andere gedeelde locaties. Denk hierbij aan laadpalen met geïntegreerde beveiligingsopties, zoals RFID-paslezer of sleuteltoegang, om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers van de laadpaal gebruik kunnen maken.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van laadpunten in de directe omgeving. EEZEV kan je helpen bij het vinden van openbare laadpunten en je voorzien van informatie over beschikbaarheid en tarieven. Zo hoef je niet per se een laadpaal voor je deur te hebben om je elektrische voertuig op te laden.

Ons aanbod laadpalen

Ons aanbod omvat laadpalen met verschillende laadvermogens, aansluitingen en beveiligingsopties. Zo kun je de laadpaal kiezen die perfect aansluit bij jouw behoeften en de beschikbare locatie. Onze laadoplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit, efficiënt en toekomstbestendig. Of je nu een laadpaal voor thuis, op het werk, of elders nodig hebt, wij hebben het juiste model voor jou. Bovendien zijn al onze laadpalen eenvoudig te bedienen en te monitoren via handige apps, zodat je altijd de controle hebt over je laadsessies. Ontdek ons aanbod en vul het offerteformulier in!

Laadpaal zonder eigen oprit laten installeren? Laat je adviseren!

Ben je enthousiast over de overstap naar elektrisch rijden, maar worstel je met het idee een laadpaal te kopen zonder een eigen oprit? Bij EEZEV begrijpen we dat niet iedereen de luxe van een privéparkeerplaats heeft, maar dat mag geen belemmering vormen voor het genieten van de voordelen van een eigen laadpaal. Ontdek hier hoe je moeiteloos een laadpaal kunt kopen en installeren, zelfs zonder eigen oprit. Wanneer je een laadpaal aanschaft bij ons profiteer je van:

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!