Laadpaal VVE

Als appartementeigenaar kun je niet zomaar een laadpaal laten installeren. Je zult hiervoor toestemming nodig hebben van de VVE (Vereniging van Eigenaars). Het laten installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen kan een uitdaging lijken, gezien de specifieke regelgeving. Bij EEZEV hebben we diepgaande kennis van deze regelgeving en begeleiden en adviseren we je om aan alle vereisten te voldoen. Zo kunnen we je  informeren over subsidies waar je recht op hebt en zorgen we ervoor dat de installatie van laadpalen soepel verloopt en in lijn is met de geldende wet- en regelgeving.

Regelgeving omtrent laadpalen voor VVE’ers

Het besluitvormingsproces rondom laadpalen binnen Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) kan soms tijdrovend zijn. Gelukkig is er sinds kort een nieuwe wetgeving van kracht ‘Notificatieregeling oplaadpunten VvE’s’ klaar, met als doel dit proces te versnellen.

Deze wetgeving is gebaseerd op een notificatieverplichting voor appartementseigenaars die een oplaadpunt willen installeren, of het nu op hun eigen privé-parkeervak is of op de gemeenschappelijke parkeergelegenheid. De notificatieregeling zorgt ervoor dat, in plaats van wachten op een besluit van de VVE, eigenaars slechts de andere appartementseigenaars op de hoogte hoeven te stellen van hun voornemen. Dit heet de notificatieverplichting.

Deze aanpak verlicht de druk op het besluitvormingsproces binnen de VVE, waardoor eigenaars die een oplaadpunt willen plaatsen sneller stappen kunnen ondernemen. 

Oplaadpuntenadvies van EEZEV

Ons team van experts staat klaar om VVE’s te voorzien van gepersonaliseerd oplaadpuntenadvies. We nemen belangrijke factoren zoals veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en de verdeling van kosten mee in ons adviesrapport. Met EEZEV als partner maak je een weloverwogen keuze voor laadpalen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw omgeving.

Veiligheid staat voorop bij het plaatsen van laadpalen. We zorgen ervoor dat alle installaties voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en voorschriften.

Het kiezen van de juiste locatie voor laadpalen is cruciaal. Ons advies houdt rekening met de optimale plaatsing van laadpunten, rekening houdend met toegankelijkheid en gebruiksgemak.

Wij analyseren de elektrische infrastructuur van het gebouw en bepalen de benodigde stroomcapaciteit om ervoor te zorgen dat de laadpalen efficiënt functioneren.

In ons adviesrapport nemen we de verschillende kostenfactoren op en stellen we een eerlijke kostenverdeling voor binnen de VVE.

Laat EEZEV jullie VVE begeleiden naar een geoptimaliseerde laadinfrastructuur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Ons aanbod laadpalen voor VVE’ers

Wij bieden een divers assortiment aan laadpalen die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie, en toekomstbestendigheid. Wat ons aanbod bijzonder maakt, is dat al onze laders geschikt zijn voor vermogens tot maar liefst 22 kW. Hierdoor kun je jouw EV in aanzienlijk minder tijd opladen vergeleken met laadpalen met lagere vermogens, zoals de standaard 3,7 kW of 7,4 kW laadpalen. Dit maakt onze laadpalen bijzonder geschikt voor EV’s met een grotere accucapaciteit, zoals elektrische SUV’s en premium modellen. Zelfs wanneer je thuis oplaadt, profiteer je van kortere laadtijden, waardoor je eerder de weg weer op kunt.

Een ander essentieel kenmerk van ons aanbod is dat al onze laadpalen kunnen werken op een reguliere huisaansluiting tot 11 kW. Deze eigenschap biedt jou de flexibiliteit om je EV op te laden zonder ingewikkelde en dure aanpassingen aan je elektrische installatie. Op deze manier streven wij ernaar elektrisch rijden toegankelijker en betaalbaarder te maken.


Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je meenemen in de mogelijkheden van laadoplossingen!

Subsidiemogelijkheden

De overheid heeft erkenning gegeven aan de rol van elektrisch rijden in het bevorderen van duurzaamheid, en daarom worden er verschillende financiële stimuleringsmaatregelen aangeboden. Deze subsidies kunnen niet alleen de initiële investeringen verlichten, maar ook helpen bij het terugverdienen van de kosten op de lange termijn.

Bij EEZEV zijn we op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en kunnen we jou als appartementeigenaar begeleiden bij het benutten van deze financiële voordelen. Of het nu gaat om landelijke regelingen of lokale initiatieven, wij staan klaar om de subsidie opties te verkennen die specifiek van toepassing zijn op jouw situatie. Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat en ontdek hoe je kunt profiteren van subsidies bij de installatie van VVE laadpalen.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

VVE laadpaal kopen? Kies voor EEZEV!

Wil je een VVE laadpaal laten installeren en wil je meer informatie of advies? Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een laadpaal voor VVE’ers aanschaft bij ons profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!