Laadpaal voor horeca

Laadpalen bieden niet alleen een praktische oplossing voor de groeiende groep elektrische rijders, maar dragen ook bij aan een groen imago en een gastvrije sfeer voor je klanten. Of het nu gaat om een gezellig café, een restaurant of chic hotel, het integreren van laadpalen in je horecagelegenheid is niet alleen een duurzame investering, maar draagt ook bij aan de groei en aantrekkelijkheid van je onderneming. Ontdek de voordelen van het plaatsen van een laadpaal bij je horecagelegenheid, bekijk ons uitgebreide aanbod aan laadpalen, vul het offerteformulier in of neem contact op voor persoonlijk advies.

Voordelen van een laadpaal bij je horecagelegenheid

Een laadpaal voor horeca parkeerplaatsen biedt talloze voordelen. Allereerst trek je een breder publiek aan doordat je een service aanbiedt die inspeelt op de groeiende vraag naar elektrisch laden. Klanten met elektrische voertuigen kunnen hun auto gemakkelijk opladen terwijl ze genieten van jouw horecavoorzieningen. Dit vergroot niet alleen de klanttevredenheid, maar zorgt ook voor een positieve uitstraling van je zaak als milieubewuste onderneming. Elektrische voertuigen hebben ook tijd nodig om op te laden. Hierdoor blijven klanten langer in je horecagelegenheid, wat de kans vergroot dat ze extra diensten afnemen, zoals maaltijden, drankjes of andere voorzieningen. In de competitieve horecabranche kan het aanbieden van laadvoorzieningen bovendien een concurrentievoordeel zijn. Klanten met elektrische auto’s voelen zich welkom en zullen eerder voor jouw zaak kiezen.

Kortom: een laadpaal bij je horecagelegenheid biedt niet alleen praktische voordelen voor elektrische rijders, maar versterkt ook je bedrijfsimago en vergroot de aantrekkelijkheid van je horecaonderneming.

Ons aanbod laadpalen

Bij EEZEV streven we naar het leveren van hoogwaardige laadoplossingen met een focus op klanttevredenheid. Onze laadoplossingen zijn toekomstbestendig, flexibel en geschikt voor diverse toepassingen. Je vindt hier een divers assortiment aan hoogwaardige laadpalen voor de horeca en andere sectoren die voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en toekomstbestendigheid. Kies uit toonaangevende merken op het gebied van laadinfrastructuur, waaronder Ratio, Volt Time, Zaptec, DIC en Alfen

Of je nu op zoek bent naar een enkele of dubbele laadpaal voor zakelijk gebruik: wij hebben de ideale laadoplossing voor jou! Advies nodig? We zijn slechts een belletje weg.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Laadpaal installatie en onderhoud

De installatie van een laadpaal bij je horecagelegenheid is bij EEZEV in ervaren handen. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een snelle en probleemloze installatie, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eisen van jouw locatie. Zo nemen we de zorgen rondom de installatie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw gasten. Laat de installatie van je laadpaal voor de horeca over aan de professionals van EEZEV en ervaar de voordelen voor zowel de klanten als de onderneming zelf.

Daarnaast heb je bij EEZEV minimaal 2 jaar garantie op het laadstation én 2 jaar garantie op de installatie. Na installatie leggen wij het gebruik van de laadstations stap voor stap aan je uit, zodat je direct kunt profiteren van een prettigere laadervaring. Ervaar je technische mankementen binnen 2 jaar na installatie? Laat het ons weten en wij lossen het voor je op.

Laadpaal voor de horeca installeren? Laat je adviseren!

Bij EEZEV gaan we verder dan alleen het leveren van laadpalen. We begrijpen de unieke behoeften van horecaondernemers en bieden daarom advies op maat. Wij zijn een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een laadpaal voor de horeca aanschaft bij EEZEV profiteer je van:

Kies voor EEZEV en maak van je horecagelegenheid een aantrekkelijke plek voor elektrische rijders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een laadpaal bij jouw horecazaak!