Laadpaal Porsche

Als je net de trotse eigenaar bent geworden van een elektrisch voertuig (EV), dan sta je voor de uitdaging om de juiste laadoplossing te vinden die past bij jouw Porsche. Het aanbod van laadoplossingen kan overweldigend zijn, vooral als je nieuw bent in de wereld van elektrisch rijden. Maar maak je geen zorgen: wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van een laadpaal die perfect aansluit bij jouw Porsche en laadbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.

Over Porsche

Porsche is een iconisch Duits automerk dat synoniem staat voor luxe, prestaties en innovatie. Sinds de oprichting in 1931 heeft Porsche een reputatie opgebouwd voor het ontwerpen en produceren van sportwagens die uitblinken in zowel design als techniek. In de afgelopen jaren heeft Porsche zijn expertise uitgebreid naar de wereld van elektrische voertuigen (EV’s) om zo te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit. Met een sterke focus op technologische vooruitgang en compromisloze prestaties, heeft Porsche zijn EV-modellen ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen van de moderne autoliefhebber.

Porsche modellen

Porsche blijft zijn traditie van luxe en prestaties voortzetten in het elektrische tijdperk met een indrukwekkende line-up van EV-modellen. Hieronder lichten we verschillende modellen uit en geven we aanbevelingen voor de beste laadoplossing voor elk model.

De Porsche Taycan is het vlaggenschip van Porsche’s elektrische voertuiglijn en combineert de kenmerkende prestaties van het merk met innovatieve elektrische aandrijvingstechnologie. De Taycan biedt indrukwekkende acceleratie, een sportief ontwerp en een uitstekende actieradius tot 450 km (WLTP). Voor de Porsche Taycan, die een maximaal laadvermogen van 22 kW ondersteunt, zijn zowel de Zaptec Pro, de Alfen Eve Single of Double Pro Line, de Volt Time Source en de Ratio Solar uitstekende keuzes. Deze laadpalen bieden de hoge laadsnelheden en betrouwbaarheid die je nodig hebt om het meeste uit je Taycan te halen, waardoor je snel weer de weg op kunt.

De aankomende Porsche Macan 4 Electric is een veelbelovende toevoeging aan Porsche’s EV-familie. Deze volledig elektrische SUV belooft dezelfde indrukwekkende prestaties en luxe als de conventionele Macan, maar met een duurzame elektrische aandrijving. Voor de Macan 4 Electric, die naar verwachting ook een laadvermogen tot 22 kW aankan, zijn zowel de Zaptec Pro, de Alfen Eve Single of Double Pro Line, de Volt Time Source en de Ratio Solar uitstekende keuzes. Deze laadpalen bieden efficiënte en betrouwbare laadoplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van een high-performance SUV.

Naast de Taycan en de Macan 4 Electric zijn er andere EV-modellen in ontwikkeling of al beschikbaar die de elektrische toekomst van Porsche verder vormgeven. Deze modellen beloven dezelfde combinatie van luxe, prestaties en innovatieve technologie die je van Porsche mag verwachten.

Zeker weten welke laadpaal bij jou past?

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een laadpaal voor jouw EV

Als je een laadpaal voor een EV van Porsche wilt bestellen, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Hieronder vind je een aantal aandachtspunten die bij de aankoop van een laadpaal voor je Porsche van toepassing zijn.

Let goed op het benodigde laadvermogen. Dit bepaalt de aansluitwaarde die je elektriciteitsaansluiting moet hebben.

Misschien heb je nu één elektrische auto, maar wie weet worden het er straks wel twee. In dat geval is een laadstation met twee aansluitingen (sockets) handig, zodat je meteen klaar bent voor de toekomst.

Sommige laadpalen hebben alleen een socket, terwijl andere een vaste laadkabel hebben. Een vaste kabel betekent dat je niet steeds de laadkabel uit de kofferbak of de frunk hoeft te halen wanneer je thuiskomt.

Als je de energiekosten van het laden met andere gebruikers of je werkgever wilt verrekenen, is een gecertificeerde kWh-meter vereist. Gelukkig zijn er diverse laadpalen met verrekening en wallboxen die standaard met een kWh-meter zijn uitgerust.

Overweeg of je een laadpaal met online functionaliteiten wilt, zoals toegang tot een backoffice voor het monitoren van het laadgedrag en het beheren van laadsessies. Dit kan handig zijn voor kostenregistratie en controle op afstand.

Kies een laadpaal met gebruiksvriendelijke functies, zoals een eenvoudig te bedienen display, RFID-toegangssysteem of smartphone-app voor het starten en stoppen van laadsessies.

Het kan voorkomen dat, terwijl je Porsche wordt opgeladen, er ook andere grote stroomverbruikers worden ingeschakeld. Dan zou je elektrische installatie en aansluiting overbelast kunnen raken. Dat kun je voorkomen met een laadpaal met Load Balancing. Dan wordt de laadstroom automatisch verlaagd zodra overbelasting dreigt.

Of je nu op zoek bent naar een geschikte laadoplossing voor thuis of onderweg: EEZEV kan je helpen om de juiste keuzes te maken en te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

Installatie en onderhoud

Bij EEZEV hebben we ervaren installateurs die je begeleiden bij het hele proces, van locatieanalyse tot daadwerkelijke installatie. We zorgen ervoor dat jouw laadsysteem na installatie voldoet aan alle vereisten en veiligheidsnormen.

Daarnaast heb je bij EEZEV minimaal 2 jaar garantie op de laadoplossing én 2 jaar garantie op de installatie. Na installatie leggen wij het gebruik stap voor stap aan je uit, zodat je direct kunt profiteren van een prettigere laadervaring. Ervaar je technische mankementen binnen 2 jaar na installatie? Laat het ons weten en wij lossen het voor je op.

Laadpaal voor je Porsche kopen bij EEZEV

Overweeg je een laadpaal aan te schaffen voor jouw Porsche en wil je meer informatie of advies? Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een laadpaal met verrekening aanschaft bij ons profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!