Laadpaal merken

Dit zijn de meest betrouwbare laders

Onze merken

Bij Eezev bieden we een verscheidenheid aan merken voor laadoplossingen zodat we kunnen voorzien in verschillende laad behoeften. Daarnaast zul je op zoek moeten gaan naar de juiste laadoplossing die perfect past bij jouw specifieke model elektrische voertuig (EV). Of je nu een laadpaal zoekt voor thuis of op de werkplek, of een hoogwaardige laadkabel om onderweg te gebruiken, we hebben de kennis en het assortiment om aan jouw behoeften te voldoen.

Als je vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste laadoplossing, neem dan contact met ons op. Wij bieden laadoplossingen van de onderstaande merken:

Alfen is een toonaangevende speler op het gebied van energieoplossingen. Ze bieden een breed scala aan laadpalen, van particuliere laadoplossingen tot grootschalige zakelijke laadinfrastructuur. Alfen laadpalen staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatieve technologie.

Zaptec is een Noors bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme laadoplossingen. Zaptec laadpalen zijn compact en flexibel, wat ze ideaal maakt voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen. Met de mogelijkheid om het laadvermogen te verdelen, zijn Zaptec laadpalen geschikt voor elke situatie.

Ratio Electric, gevestigd in Nijkerk, biedt hoogwaardige laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Ratio laadpalen zijn duurzaam en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Volt Time biedt geavanceerde laadoplossingen met een focus op snel laden en gebruiksgemak. De laadpalen van Volt Time zijn ontworpen om efficiëntie en gemak te bieden aan zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

DIC laadsystemen biedt innovatieve en betrouwbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Bij EEZEV begrijpen we dat het kiezen van de juiste laadpaal een cruciale beslissing is. Daarom werken we samen met deze topmerken om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige laadoplossingen kunnen bieden die voldoen aan verschillende laad behoeften. Vraag ons om vrijblijvend advies, wij helpen je graag bij het selecteren en installeren van de perfecte laadpaal voor jouw situatie. Laad jezelf vrij met EEZEV!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een laadpaal?

Het kiezen van de juiste laadpaal voor jouw elektrische voertuig is een belangrijke beslissing. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de laadpaal voldoet aan jouw behoeften. Enkele belangrijke overwegingen zijn:

De laadsnelheid varieert van paal tot paal. Sommige bieden snel laden, terwijl andere meer geschikt zijn voor langzaam opladen. Het is belangrijk om te bepalen hoe snel je jouw voertuig wilt kunnen opladen.

Zorg ervoor dat de laadpaal compatibel is met jouw voertuig. De meeste laadpalen hebben een Type 2-aansluiting, maar het is essentieel om de specificaties te controleren.

Bepaal of je de laadpaal thuis of op de werkplek wilt installeren. Zakelijke laadpalen hebben vaak extra functies en vereisen beheer op afstand.

Voordat je kiest voor een laadpaal is het van belang om na te gaan hoeveel laadsockets je wilt. Heb je meerdere elektrische voertuigen thuis en wil je de wachttijden verminderen, dan kun je beter voor een dubbele laadpaal kiezen. Dit is ideaal voor gezinnen of huishoudens met meerdere EV’s, omdat het wachttijden vermindert en iedereen de mogelijkheid geeft om hun auto op te laden wanneer dat nodig is. Of je nu twee auto’s tegelijk wilt opladen of gewoon de flexibiliteit wilt hebben om meerdere voertuigen aan te sluiten, een dubbele laadpaal is een praktische optie.

Niets is vervelender dan investeren in een laadpaal die snel technische problemen vertoont en waarbij het lastig is om ondersteuning te verkrijgen. Daarom is het bij de zoektocht naar een duurzame laadoplossing van belang om in zee te gaan met een betrouwbare partij die hoogwaardige laadpalen levert. Bij EEZEV hechten we veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze laadoplossingen. Daarom selecteren wij enkel en zorgvuldig de beste laadpalen op de markt, waardoor we een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen garanderen. Bovendien bieden wij minimaal 2 jaar garantie op zowel de laadpaal als de installatie, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen investeren in een kwalitatief hoogwaardige laadoplossing

Waarom kiezen voor EEZEV?

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Of je nu een laadpaal wilt of een laadpunt aan de wand: samen met jou kijken we wat de beste oplossing is. Wanneer je kiest voor EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze merken of vul een offerteformulier in via onze website!