Laadpaal Audi

Als je net de trotse eigenaar bent geworden van een elektrisch voertuig (EV), dan sta je voor de uitdaging om de juiste laadoplossing te vinden die past bij jouw Audi. Het aanbod van laadoplossingen kan overweldigend zijn, vooral als je nieuw bent in de wereld van elektrisch rijden. Maar maak je geen zorgen: wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van een laadpaal die perfect aansluit bij jouw Audi en laadbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.

Over Audi

Audi, een vooraanstaand Duits automerk, staat bekend om zijn hoogwaardige technologieën, luxe ontwerpen en uitstekende prestaties. Sinds de oprichting in 1909 heeft Audi voortdurend innovatieve voertuigen geproduceerd die de norm stellen in de auto-industrie. Als onderdeel van de Volkswagen Group heeft Audi een sterke reputatie opgebouwd als leider in elektrificatie, met een focus op het ontwikkelen van geavanceerde elektrische voertuigen (EV’s) die een ongeëvenaarde rijervaring bieden.

Audi modellen

Audi biedt een indrukwekkende reeks elektrische voertuigen die zowel stijlvol als technologisch geavanceerd zijn. Hieronder lichten we de meest populaire modellen uit en geven we aanbevelingen voor de beste laadoplossing voor elk model.

De Audi E-Tron GT is een vlaggenschipmodel binnen de elektrische reeks van Audi. Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën belichaamt de E-Tron GT de toekomst van elektrische mobiliteit. Voor de Audi E-Tron GT zijn laadpalen zoals de Zaptec Pro en de Alfen Eve Double Pro-line ideaal. Beide bieden hoge laadsnelheden tot 22 kW, wat zorgt voor efficiënte en snelle laadbeurten. De Zaptec Pro is bijzonder geschikt voor thuisgebruik dankzij zijn slimme laadmogelijkheden, terwijl de Alfen Eve Double Pro-line ideaal is voor zowel thuis als zakelijke toepassingen vanwege zijn dubbele oplaadpunten.

De Audi E-Tron Sportback combineert het praktische karakter van een SUV met het sportieve design van een coupé. Met zijn gestroomlijnde lijnen en dynamische uitstraling is de E-Tron Sportback een populaire keuze voor elektrische auto-liefhebbers. Voor de Audi E-Tron Sportback zijn de Ratio Solar en de Alfen Eve Single Pro-line laadpaal ideaal. De Ratio Solar laadpaal biedt een laadvermogen tot 22 kWh en is ontworpen voor dagelijks gebruik. De Alfen Eve Single Pro-line laadpaal biedt betrouwbare prestaties en is geschikt voor thuisgebruik en commerciële toepassingen.

De Audi Q4 E-Tron is een compacte elektrische SUV met een veelzijdig karakter en een ruim interieur. Ontworpen voor stedelijke avonturen en lange reizen, biedt de Q4 E-Tron een ideale combinatie van efficiëntie, comfort en prestaties. Voor het opladen van de Audi Q4 E-Tron is de Ratio Solar laadpaal een uitstekende optie. Deze laadpaal biedt een gebruiksvriendelijke interface, slimme laadfuncties en betrouwbare prestaties. De Zaptec Pro biedt slimme laadmogelijkheden en snelle laadtijden, wat het opladen van de Q4 E-Tron zowel efficiënt als kosteneffectief maakt.

Bij EEZEV begrijpen we de unieke vereisten van Audi-eigenaren als het gaat om het opladen van je EV. Daarom bieden we meerdere laadoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van Audi-modellen. Of je nu op zoek bent naar een laadpaal voor lange reizen of een slimme thuislader voor dagelijks gebruik: bij EEZEV helpen we je graag bij het vinden van de ideale laadoplossing voor jouw Audi.

Zeker weten welke laadpaal bij jou past?

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een laadpaal voor jouw EV

Als je een laadpaal voor een elektrische Audi wilt bestellen, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Hieronder vind je een aantal aandachtspunten die bij de aankoop van een laadpaal voor je Audi van toepassing zijn.

Let goed op het benodigde laadvermogen. Dit bepaalt de aansluitwaarde die je elektriciteitsaansluiting moet hebben.

Misschien heb je nu één elektrische auto, maar wie weet worden het er straks wel twee. In dat geval is een laadstation met twee aansluitingen (sockets) handig, zodat je meteen klaar bent voor de toekomst.

Sommige laadpalen hebben alleen een socket, terwijl andere een vaste laadkabel hebben. Een vaste kabel betekent dat je niet steeds de laadkabel uit de kofferbak of de frunk hoeft te halen wanneer je thuiskomt.

Als je de energiekosten van het laden met andere gebruikers of je werkgever wilt verrekenen, is een gecertificeerde kWh-meter vereist. Gelukkig zijn er diverse laadpalen met verrekening en wallboxen die standaard met een kWh-meter zijn uitgerust.

Overweeg of je een laadpaal met online functionaliteiten wilt, zoals toegang tot een backoffice voor het monitoren van het laadgedrag en het beheren van laadsessies. Dit kan handig zijn voor kostenregistratie en controle op afstand.

Kies een laadpaal met gebruiksvriendelijke functies, zoals een eenvoudig te bedienen display, RFID-toegangssysteem of smartphone-app voor het starten en stoppen van laadsessies.

Het kan voorkomen dat, terwijl je Audi wordt opgeladen, er ook andere grote stroomverbruikers worden ingeschakeld. Dan zou je elektrische installatie en aansluiting overbelast kunnen raken. Dat kun je voorkomen met een laadpaal met Load Balancing. Dan wordt de laadstroom automatisch verlaagd zodra overbelasting dreigt.

Of je nu op zoek bent naar een geschikte laadoplossing voor thuis of onderweg: EEZEV kan je helpen om de juiste keuzes te maken en te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

Installatie en onderhoud

Bij EEZEV hebben we ervaren installateurs die je begeleiden bij het hele proces, van locatieanalyse tot daadwerkelijke installatie. We zorgen ervoor dat jouw laadsysteem na installatie voldoet aan alle vereisten en veiligheidsnormen.

Daarnaast heb je bij EEZEV minimaal 2 jaar garantie op de laadoplossing én 2 jaar garantie op de installatie. Na installatie leggen wij het gebruik stap voor stap aan je uit, zodat je direct kunt profiteren van een prettigere laadervaring. Ervaar je technische mankementen binnen 2 jaar na installatie? Laat het ons weten en wij lossen het voor je op.

Laadpaal voor je Audi kopen bij EEZEV

Overweeg je een laadpaal aan te schaffen voor jouw Audi en wil je meer informatie of advies? Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een laadpaal met verrekening aanschaft bij ons profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!