Laadkabel 8 meter

Elektrisch rijden heeft de toekomst, en steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto om de voordelen voor het milieu en de portemonnee te benutten. Het opladen van je elektrische voertuig (EV) is een essentieel onderdeel van je elektrische rijervaring, en de keuze voor de juiste laadkabel kan een aanzienlijk verschil maken. Een laadkabel van 8 meter is lang, biedt meer flexibiliteit bij het opladen en is ideaal voor situaties waar je voertuig verder van het laadpunt staat. Met een kabel van 8 meter kun je je elektrische auto eenvoudig opladen, ongeacht waar het laadpunt zich bevindt.

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

Ratio Laadkabel 3-fasen 11kW (Type 2)

vanaf 179.00

Ratio Laadkabel 3-fasen 22kW (Type 2)

vanaf 199.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Waarom kiezen voor een laadkabel van 8 meter?

Een laadkabel van 8 meter biedt extra flexibiliteit en vrijheid bij het opladen van je elektrische voertuig. Deze lengte is ideaal in situaties waar het laadpunt en je voertuig wat verder van elkaar verwijderd zijn. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij openbare laadstations waar de laadpaal niet direct naast je voertuig staat. Met een 8 meter lange laadkabel hoef je je geen zorgen te maken over de afstand tussen je EV en het laadpunt. Je hebt voldoende speling om je auto comfortabel op te laden, ongeacht waar het laadpunt zich bevindt. Als je thuis een laadpunt hebt geïnstalleerd, kan een langere laadkabel handig zijn als je voertuig niet altijd op dezelfde plek geparkeerd staat. Tijdens lange ritten kan het voorkomen dat je op onbekende locaties moet opladen. Een 8 meter lange laadkabel biedt je de flexibiliteit om je voertuig vanuit verschillende posities op te laden.

Over het algemeen zijn langere laadkabels duurder dan kortere. Hoewel de kosten niet extreem hoog zijn, is het iets om rekening mee te houden bij je aankoopbeslissing. Daarnaast kan een lange kabel ongemak meebrengen bij het opbergen. Zorg ervoor dat je genoeg opbergruimte hebt wanneer je kiest voor een lange laadkabel. Ook kunnen langere kabels iets zwaarder zijn dan kortere. Als je de kabel vaak mee moet nemen, is het belangrijk om te overwegen of het gewicht een probleem kan zijn.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste laadkabel voor jouw situatie. Neem contact met ons op, we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Kies uit verschillende lengtes

Om aan verschillende laadbehoeften te voldoen bieden we een breed scala aan laadkabels met verschillende lengtes, waaronder 8 meter. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de juiste laadkabel kunt kiezen die aansluit bij jouw behoeften en laadsituatie.

Ons assortiment omvat niet alleen 8 meter lange laadkabels, maar ook kabels van andere lengtes, zoals 6 meter en 10 meter. Op deze manier kun je de lengte kiezen die het beste past bij je dagelijkse laadroutine. Of je nu thuis wilt opladen, op openbare laadstations, of onderweg, we hebben de juiste laadkabel voor jou. Wanneer je een laadkabel koopt bij EEZEV, ben je verzekerd van kwaliteit en prestaties.

De juiste laadkabel kiezen voor jouw laadpaal

Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de laadkabel geschikt is voor zowel je elektrische voertuig als de laadpaal. Ons assortiment bevat laadpaal merken zoals Alfen, Zaptec, Ratio, Volt Time en DIC. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en prestaties. 

Als je je afvraagt welke laadpaal het beste matcht met jouw EV, geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. Samen vinden we de ultieme laadoplossing voor jouw EV.

Laadkabel 8 meter kopen bij EEZEV

Als je op zoek bent naar een 8 meter lange laadkabel, ben je bij EEZEV aan het juiste adres. Ons assortiment omvat hoogwaardige laadkabels met Type 2 aansluitingen die geschikt zijn voor diverse EV’s en laadstations. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met je specifieke behoeften. We streven ernaar om duurzame laadoplossingen toegankelijk en eenvoudig te maken, zodat jij zorgeloos kunt genieten van elektrisch rijden. Wanneer je kiest voor EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Snelle installatie binnen een week
✔ 2 jaar garantie op de lader én montage

Neem contact met ons op of vul een offerteformulier in via onze website!