Laadbox thuis

Een laadbox thuis, ook wel bekend als een thuislader of wallbox, is dé oplossing om het laden van je elektrische voertuig (EV) moeiteloos en efficiënt te maken. Bij EEZEV vinden we het belangrijk dat elektrisch rijden eenvoudig en toegankelijk is voor iedereen, en daarom bieden we onder andere geavanceerde laadoplossingen voor thuisgebruik. Ontdek ons aanbod en neem contact op voor persoonlijk advies!

Wat is een laadbox?

Een laadbox is een compact laadstation dat speciaal is ontworpen voor thuisgebruik. Het is de brug tussen je elektrische voertuig en het elektriciteitsnet, waardoor je je EV efficiënt en eenvoudig kunt opladen. De laadbox wordt vaak aan de muur gemonteerd, vandaar de term ‘wallbox’, en biedt een veilige en efficiënte manier om je voertuig op te laden.

Voordelen van een laadbox thuis

Het bezit van een laadbox thuis brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst geniet je van het gemak van laden vanuit je eigen huis, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadinfrastructuur. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook de vrijheid om je EV op te laden wanneer het jou uitkomt. Je hebt volledige controle over je laadsessies en kunt je EV altijd startklaar hebben.

Een laadbox zorgt voor een korter laadproces dan standaard stopcontacten. Met laadvermogens tot 22 kW biedt EEZEV laadboxen die het opladen van je voertuig in kortere tijd kunnen bewerkstelligen, zelfs voor EV’s met grotere accucapaciteit.

Bovendien verhoogt het hebben van een laadbox de waarde van je woning. In een tijd waarin duurzaamheid en elektrisch rijden steeds belangrijker worden, zijn potentiële kopers op zoek naar woningen met geïntegreerde laadoplossingen.

Wil je meer informatie over laadboxen? Laat het ons weten! We zijn slechts een belletje weg.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Installatie van een laadbox thuis

De betrouwbaarheid van jouw lader is direct afhankelijk van de mensen die de installatie uitvoeren. De gecertificeerde installateurs van EEZEV werken volgens de geldende veiligheidsnormen en voorschriften van de fabrikant zodat jij jarenlang zorgeloos plezier zult hebben van jouw laadbox.

Met onze installatieservice ben je verzekerd van een betrouwbaar laadstation, veilig geïnstalleerd, 2 jaar garantie op de laadopossingl en 2 jaar garantie op de installatie.

Of je nu een laadpaal wilt of een laadbox: samen met jou kijken we wat de beste oplossing is en sturen we je een op maat gemaakte offerte.

Ontdek onze laadoplossingen

We begrijpen dat de behoeften van onze klanten divers zijn, daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde merken in ons assortiment. Deze merken omvatten Ratio, Volt Time, Zaptec, en DIC. Ze bieden elk hun eigen voordelen en eigenschappen. Met onze selectie aan merken heb je de keuze uit hoogwaardige laadboxen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.. Of je nu op zoek bent naar een specifieke functie, prijsklasse of design, we hebben de juiste laadpaal voor jou. 

Twijfel je over je keuze? Laat het ons weten! Bij EEZEV staan we klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale laadoplossing.

Kies voor een laadbox thuis van EEZEV!

Wil je een laadbox thuis laten installeren en wil je meer informatie of advies? Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing. EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een laadbox aanschaft van EEZEV profiteer je van:

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!