Laadpaal thuis installeren

Wil je niet in de rij staan bij de snellader, is er weer eens geen plek bij de lader in jouw straat of ben je klaar met onverwachte kosten? Dan raden we je aan een laadpaal thuis te laten installeren. Met een laadpaal thuis heb je de vrijheid om je elektrische voertuig (EV) op te laden wanneer het jou uitkomt, en je bespaart ook nog eens geld. Wij bieden een ruim assortiment laadpalen en laadkabels. Neem contact op voor persoonlijk advies, we helpen je graag de beste laadoplossing te vinden voor jouw situatie.

Voordelen van een laadpaal thuis installeren

Een laadpaal thuis laten installeren biedt tal van voordelen voor EV-eigenaren. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om thuis een laadpaal te installeren.

Veiligheid is van het grootste belang bij het werken met elektrische systemen. Onze installateurs hebben de nodige training en kennis om de installatie veilig uit te voeren, wat het risico op ongelukken en elektrische problemen minimaliseert. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van onze installateurs, maar ook voor jou en je voertuig.

Met een laadpaal thuis kun je profiteren van voordeliger elektriciteitstarieven, vooral ‘s nachts. Dit kan aanzienlijk goedkoper zijn dan tanken bij openbare laadstations. Op de lange termijn kunnen de besparingen oplopen. Laad je vooral overdag en heb je zonnepanelen? Dan wordt het helemaal interessant, zeker nu de salderingsregeling op de schop gaat.

Het vermijden van openbare laders en snelladers betekent ook dat je kostbare tijd bespaart. Geen tijd meer verspillen in de rij of wachten tot de laadpaal beschikbaar is. Je EV is altijd klaar voor gebruik.

Thuisladen geeft je meer controle over de bron van je elektriciteit. Als je groene energiebronnen zoals zonnepanelen gebruikt, kun je je EV op een milieuvriendelijke manier opladen met een laadpaal op zonnepanelen.

Bij EEZEV staan we klaar om je te helpen bij elke stap van dit proces, van het kiezen van de juiste laadpaal tot de professionele installatie ervan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het thuis opladen van je elektrische auto.

Ons aanbod laadpalen

Ons assortiment omvat laadpalen van merken als Ratio, Volt Time, Zaptec, DIC en Alfen. Daarnaast vind je in het assortiment verschillende modellen, zodat we samen de laadpaal kunnen kiezen die het beste bij je past. We hebben laadpalen met verschillende vermogensniveaus en functies, zodat we zeker de juiste laadpaal voor jouw situatie zullen vinden. 

Daarnaast hebben we de optie om je laadpaal via zonnepanelen te integreren. Dit betekent dat je de groene energie die je zelf opwekt, kunt gebruiken om je EV op te laden. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook aanzienlijk besparen op je energiekosten.

Bovendien bieden we niet alleen enkele laadpalen, maar ook dubbele laadpalen voor bedrijven met meerdere elektrische voertuigen. Hiermee kun je twee voertuigen tegelijkertijd opladen, wat ideaal is Voor gezinnen met meerdere EV’s is het ook mogelijk een dubbele laadpaal te nemen, dit betekent echter vaak wel dat er een verzwaring van de aansluiting nodig is om twee EV’s tegelijk te kunnen laden.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Laadpaal thuis laten installeren door EEZEV

De betrouwbaarheid van jouw lader is direct afhankelijk van de mensen die de installatie uitvoeren. De gecertificeerde installateurs van EEZEV werken volgens de geldende veiligheidsnormen en voorschriften van de fabrikant zodat jij jarenlang zorgeloos plezier zult hebben van je lader.

Met onze installatieservice ben je verzekerd van een betrouwbaar laadstation, veilig geïnstalleerd, minimaal 2 jaar garantie op de laadpaal en 2 jaar garantie op de installatie.
Of je nu een laadpaal wilt of een laadpunt aan de wand, samen met jou kijken we wat de beste oplossing is en sturen we je altijd een op maat gemaakte offerte.

Laat je adviseren voor de beste laadoplossing

Wil je een laadpaal thuis installeren? Bij EEZEV kiezen we alleen voor de beste laadoplossingen. Ons assortiment bevat laadpalen van verschillende A-merken. Elk van deze merken staat bekend om de kwaliteit en prestaties. 

Als je je afvraagt welke laadpaal het beste matcht met jouw EV, geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies over hoe je je laadpaal thuis installeert en gebruikt? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. We helpen je bij het bepalen van het juiste vermogensniveau, type laadpaal en de optimale locatie voor installatie. Wanneer je een laadpaal thuis laat installeren door EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!