Laadpaal installeren bedrijf

Als bedrijfseigenaar ben je ongetwijfeld bekend met de groeiende vraag naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de zakelijke wereld. Elektrisch rijden wordt dan ook steeds interessanter voor velen. Een van de essentiële aspecten van EV-acceptatie is het beschikbaar stellen van oplaadmogelijkheden voor zowel werknemers als klanten. Maar wat komt er allemaal kijken bij het installeren van oplaadvoorzieningen en welke soort laadpalen zijn het meest geschikt voor jouw bedrijfssituatie? Dat is voor veel ondernemers onbekend. Neem daarom eens contact op, wij zullen je persoonlijk adviseren om samen met jou de beste laadoplossing te vinden, zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Waarom een zakelijke laadpaal installeren?

Het installeren van een zakelijke laadpaal kan niet alleen bijdragen aan je duurzaamheidsdoelstellingen, maar ook je bedrijf aantrekkelijker maken voor elektrische rijders. Het toont je betrokkenheid bij duurzaamheid en biedt een extra arbeidsvoorwaarde. Potentiële werknemers die overwegen over te stappen op een elektrische auto zullen je bedrijf als een aantrekkelijke werkgever beschouwen. Andere voordelen zijn:

Het installeren van een zakelijke laadpaal is een krachtige stap in de richting van een duurzame bedrijfsvoering. Het stimuleert het gebruik van elektrische voertuigen, die aanzienlijk schoner zijn dan voertuigen die rijden op traditionele brandstof. Hierdoor verminder je de uitstoot van schadelijke stoffen en draag je bij aan een gezonder milieu.

Als je bedrijf zich bezighoudt met consumenten, zoals restaurants, winkels of dienstverleners, kan het installeren van laadpalen de tevredenheid van je klanten verhogen. Klanten met elektrische auto’s zullen langer in je vestiging blijven als ze hun auto kunnen opladen, wat kan resulteren in meer omzet en een positief bedrijfsimago.

In sommige regio’s zijn bedrijven wettelijk verplicht om oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen aan te bieden, vooral als ze openbaar toegankelijke parkeerplaatsen hebben. Door een zakelijke laadpaal te installeren, voldoe je aan deze voorschriften en voorkom je mogelijke boetes.

Elektriciteit is over het algemeen goedkoper dan benzine of diesel. Het installeren van een zakelijke laadpaal kan daarom leiden tot lagere brandstofkosten voor je bedrijf. Bovendien kunnen sommige overheidsinstanties fiscale voordelen bieden aan bedrijven die investeren in EV-laadinfrastructuur.

Ons aanbod laadpalen

Bij EEZEV begrijpen we de diverse behoeften van bedrijven als het gaat om laadoplossingen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment laadpalen van kwaliteitsmerken zoals Ratio, Volt Time, Zaptec, DIC en Alfen. Onze laadpalen zijn ontworpen met de nieuwste technologie en voldoen aan de hoogste normen voor prestaties en veiligheid. We bieden zowel enkele als dubbele laadpalen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je bedrijf past.

Wist je dat EEZEV voor jouw bedrijf het hele traject uit handen kan nemen? Zo kunnen de medewerkers op een speciaal gebrande pagina voor jouw bedrijf de aanvraag doen en kunnen wij elke medewerker voorzien van een offerte op maat welke je alleen nog maar hoeft goed te keuren op basis van een vooraf afgesproken stelpost. Hiermee is jouw wagenparkbeheerder direct ontlast.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Installatieservice van EEZEV

Wil je een laadpaal laten installeren bij je bedrijf? Het installeren van een zakelijke laadpaal bij je bedrijf vereist expertise en zorgvuldige planning. Bij EEZEV hebben we een ervaren team van professionals die gespecialiseerd zijn in laadpaalinstallaties. We zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat je laadpaal voldoet aan alle vereisten en voorschriften. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je laadpaal altijd optimaal functioneert.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wil je laadpalen voor je bedrijf kopen? Bij EEZEV kiezen we alleen voor de beste laadoplossingen. Ons assortiment bevat laadpalen van verschillende merken. Elk van deze merken staat bekend om hun kwaliteit en prestaties. 

Als je je afvraagt welke soort laadpalen je aan moet schaffen voor je bedrijf, geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. We helpen je bij het bepalen van het juiste vermogensniveau, type laadpaal en de optimale locatie voor installatie. Wanneer je een laadpaal voor thuis koopt bij EEZEV profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul een offerteformulier in via onze website!