Laadpaal installatie

Jarenlang een zorgeloze, veilige werking en support

De installatie van een laadpaal en laadkabel is minstens zo belangrijk als de keuze ervan, zowel privé als zakelijk. Maak de overstap naar elektrisch rijden en geniet van de voordelen van een laadpaal bij jou thuis of op het bedrijfsterrein. De gecertificeerde installateurs van EEZEV werken volgens de geldende veiligheidsnormen en voorschriften van de fabrikant, zodat jij jarenlang zorgeloos plezier hebt van jouw laadstation. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij een soepele en probleemloze installatie.

Waarom een laadpaal door EEZEV laten installeren?

Een laadpaal aansluiten voor je elektrische auto is meer dan alleen het aansluiten van kabels. Het is een complex proces dat expertise en ervaring vereist om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig wordt geïnstalleerd. Redenen om een installateur in te schakelen voor de installatie van je laadpaal kunnen zijn:

Veiligheid is van het grootste belang bij het werken met elektrische systemen. Onze installateurs hebben de nodige training en kennis om de installatie veilig uit te voeren, wat het risico op ongelukken en elektrische problemen minimaliseert. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van onze installateurs, maar ook voor jou en je voertuig.

Er zijn strikte voorschriften en normen voor de installatie van laadpalen. Onze installateurs zijn op de hoogte van deze voorschriften en zorgen ervoor dat de installatie volledig in overeenstemming is met de geldende normen. Hierdoor voorkom je mogelijke juridische kwesties en verzekeringsproblemen.

Wij zorgen met de installatie ervoor dat je laadpaal efficiënt werkt en betrouwbaar is, zodat je elektrische auto efficiënt wordt opgeladen en dat de laadpaal weinig tot geen storingen vertoont. Dit voorkomt onnodige uitvaltijd en zorgt ervoor dat je EV altijd klaar is om te rijden. Binnen een week kunnen wij een laadpaal installeren.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor specifieke installatie situaties. Of je nu een laadpaal thuis, op kantoor of in een openbare parkeergarage wilt installeren: wij kunnen de laadpaal installatie aanpassen aan de specifieke omstandigheden.

In geval van problemen of storingen zullen onze installateurs snel en effectief de problemen voor je oplossen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in laadpaal installatie!

Installatie laadpaal thuis

Wanneer je een laadpaal thuis wilt laten installeren, zullen onze installateurs eerst een grondige inspectie uitvoeren van je huidige elektrische systeem. Dit omvat het controleren van de elektrische aansluiting, de stroomcapaciteit en eventuele aanpassingen die nodig kunnen zijn. Vervolgens zullen we kijken naar een goede locatie voor de installatie. Wanneer de locatie is vastgesteld, zullen onze installateurs de laadpaal en alle bijbehorende componenten installeren. Zo helpen zij met het monteren van de paal of wandlader, het aansluiten van de elektrische bekabeling, en het installeren van de juiste beveiligings- en regelsystemen. Uiteraard vertellen ze je ook hoe je de laadpaal gebruikt.

Na de installatie van je laadpaal thuis bieden we ook twee jaar garantie om te garanderen dat je laadpaal optimaal werkt. Wij bieden service in controles, reparaties en upgrades indien nodig.

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Laadpaal installeren bedrijf

Bedrijven die werken met elektrische voertuigen, kunnen aanzienlijk profiteren van een laadpaal installatie op hun bedrijfsterrein. Het aanbieden van laad faciliteiten voor elektrische voertuigen kan ook de tevredenheid van zowel elektrisch rijdende klanten als werknemers vergroten. Bovendien bieden veel overheden en gemeenten subsidies en belastingvoordelen aan bedrijven die laadpalen installeren, wat kan resulteren in financiële voordelen.

Voordat je een laadpaal installeert bij een bedrijf is het van belang om het aantal elektrische voertuigen, hun dagelijkse laadbehoeften en de optimale locaties voor de laadpalen in kaart te brengen. Niet onbelangrijk is de totale hoeveelheid stroom die er vrij beschikbaar is in het pand voor het opladen van de voertuigen. Op basis hiervan worden plannen gemaakt voor de installatie, waaronder het ontwerpen van laadinfrastructuur die aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet. Vervolgens zullen onze installateurs helpen bij het graven van sleuven voor bekabeling, het installeren van de laadpalen en de aansluiting op het elektrische netwerk. Uiteraard vertellen ze je ook hoe je de laadpalen gebruikt. Ook hier bieden wij na de installatie twee jaar garantie om te garanderen dat de laadpalen optimaal werken. Wij bieden service in controles, reparaties en upgrades indien nodig.

Onze service

Wil jij een laadpaal laten installeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je kiest voor de laadpaal installatie van EEZEV profiteer je van:

Heb je vragen over laadpalen, laadkabels of de installatiemogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op! We helpen je graag verder.

Eezev installatie

€150,- korting

Deze maand €150,- korting op alle offertes inclusief een volledige installatie.