DIC laadsystemen

DIC laadsystemen staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn gebouwd om jarenlang probleemloos te functioneren. Maar waarom zou jij kiezen voor een DIC laadsysteem? Ontdek hier alles wat je moet weten over deze geavanceerde oplaadoplossing of neem contact op en laat ons je meer vertellen!

Sorteer op:

Keuzehulp

Locatie

Zonnepanelen

Autorisatie

Laadvermogen

DIC Laadzuil dubbel 22KW

3.630.00

Zeker zijn van de voordeligste prijs?

Vraag nu een offerte aan!

Waarom een DIC laadsysteem?

Elektrische mobiliteit is de toekomst, en het kiezen van het juiste laadsysteem is essentieel om maximaal te profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. DIC laadsystemen bieden talloze redenen waarom ze de perfecte keuze zijn. DIC laadsystemen zijn ontworpen met snelheid en efficiëntie in gedachten. Ze bieden een aanzienlijk kortere laadtijd dan standaard laadpalen, zodat je minder tijd hoeft te wachten en meer tijd op de weg kunt doorbrengen.

Over DIC

DIC is een Nederlandse fabrikant van laadsystemen en kenmerkt zich door haar robuuste kwaliteit. Als een pionier in de branche combineert DIC geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid, wat resulteert in hoogwaardige laadoplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Alle modellen zijn gemaakt van staal, verzinkt en gecoat in kleur. De kostbare techniek is afgesloten met een cilinderslot en de Mennekes contactdozen zijn voorzien van een afvoersysteem zodat condens, vuil of smeer niet in de onderdelen achterblijft.

Ontdek ons aanbod

Vanwege uiteenlopende laadbehoeften van onze klanten hebben we zorgvuldig diverse laadpaal merken in ons assortiment opgenomen. Als je op zoek bent naar hoogwaardige laadoplossingen met geavanceerde technologie, dan heeft DIC veel te bieden. Of je nu een DIC laadsysteem voor thuisgebruik, zakelijk gebruik of in een openbare ruimte wilt aanbieden, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Bekijk ons aanbod van DIC laadsystemen en ontdek welk model het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat je zorgeloos elektrisch kunt rijden.

DIC Laadzuil dubbel 22KW

De dubbele laadzuil van DIC is de ideale aanvulling voor elke kantooromgeving. Met zijn strakke ontwerp en praktische functionaliteit past deze zuil perfect in zakelijke settings. Deze laadzuil is uitgerust met 2 contactdozen, waardoor twee elektrische voertuigen tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Het laadproces start automatisch zodra de voertuigen zijn aangesloten, waardoor het opladen moeiteloos verloopt.

Wat de DIC laadzuil nog veelzijdiger maakt, is de mogelijkheid om meerdere zuilen te schakelen in een Master-Slave combinatie. Dit biedt de flexibiliteit om het aantal laadpunten aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast zijn er diverse optionele functies beschikbaar, zoals toegangsbeveiliging met een sleutel of RFID-paslezer, online verbinding met een backoffice voor automatische verrekening en ondersteuning op afstand, personalisatie in elke gewenste kleur, logobestickering en loadbalancing-functies voor optimale energieverdeling.

Met een maximaal vermogen van 2x 11 kW of 1x 22 kW en Type-2 stekkers, ondersteunt deze laadzuil zowel 1-fase als 3-fase opladen. De laadzuil is uitgerust met een RFID-paslezer en biedt de mogelijkheid voor KWh-registratie, waardoor je laadsessies nauwkeurig kunt volgen. Bovendien is de laadzuil afsluitbaar met een cilinderslot voor extra beveiliging.

De DIC dubbele laadzuil is de perfecte keuze voor kantooromgevingen die streven naar milieubewuste mobiliteit en een naadloze laadervaring voor medewerkers en bezoekers. Met zijn geavanceerde functies en aanpasbare opties, ben je verzekerd van een hoogwaardige en praktische laadoplossing voor jouw bedrijf.

Kies uit hoogwaardige laadpaal merken

Naast DIC bieden we bij EEZEV een verscheidenheid aan andere merken laadpalen. We begrijpen dat de behoeften van onze klanten divers zijn, daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde merken in ons assortiment. Andere merken zijn Ratio, Volt Time, Zaptec en Alfen. Ze bieden elk hun eigen voordelen en eigenschappen, zodat je de vrijheid hebt om de laadpaal te kiezen die het beste bij jou en jouw elektrische voertuig past. Of je nu op zoek bent naar een specifieke functie, prijsklasse of design, wij hebben de juiste laadpaal voor jou. 

Twijfel je over je keuze? Laat het ons weten! We adviseren en informeren je graag over de mogelijkheden.

Installatiemogelijkheden

Wanneer je een laadpaal thuis wilt laten installeren, zullen onze installateurs eerst een grondige inspectie uitvoeren van je huidige elektrische systeem. Dit omvat het controleren van de elektrische aansluiting, de stroomcapaciteit en eventuele aanpassingen die nodig kunnen zijn. Vervolgens zullen we kijken naar een goede locatie voor de installatie. Je kunt een laadpaal ook aan de wand laten installeren. Wanneer de locatie is vastgesteld, zullen onze installateurs de laadpaal en alle bijbehorende componenten installeren. Zo helpen zij met het monteren van de paal of wandlader, het aansluiten van de elektrische bekabeling, en het installeren van de juiste beveiligings- en regelsystemen. Uiteraard vertellen ze je ook hoe je de laadpaal het beste kunt gebruiken.

Na de installatie van je laadpaal thuis bieden we ook twee jaar garantie om te garanderen dat je laadpaal optimaal werkt. 

DIC laadsysteem kopen bij EEZEV

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een laadsysteem of laadpaal?? Geef ons een gil. Wij zijn hier om je te helpen. Heb je vragen of behoefte aan advies over hoe je een DIC laadsysteem thuis installeert en gebruikt? Laat maar van je horen, we zijn slechts een belletje weg. 

EEZEV is een aanbevolen leverancier bij diverse premium autodealers en leasemaatschappijen en nummer 1 van Nederland op Trustpilot. Dat zijn we niet zomaar geworden. Onze service en snelheid zijn onovertroffen. Wanneer je een DIC laadsysteem aanschaft bij ons profiteer je van:

✔ Persoonlijk advies voor jouw situatie
✔ Binnen een week geïnstalleerd
✔ Minimaal 2 jaar garantie op de lader én 2 jaar op de montage

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een weloverwogen beslissing voor jouw elektrische laadoplossing.